"Trolex-inženjering" d.o.o


 "Trolex-inženjering" d.o.o

Proizvodnja mašina i opreme za peskarenje

Trolex engineering je preduzece koje se primarno bavi konstrukcijom i proizvodnjom masina, aparata i opreme za peskarenje. U mogucnosti smo da zadovoljimo sve zahteve za peskarenjem bez obzira na tip ili obim peskarenja.

Usavsili smo se u proizvodnji opreme za peskiranje metalnih povrshina, razlicitih povrshina stakla, raznih vrsta kamena i mermera.

Da li peskarili staklenu casu i sitne metale, ili peskarili celu povrshinu kamiona ili pak broda, mi imamo resenje za Vas.

Proizvodnja Trolex engineeringa se nalazi u Trsteniku, sa marketniskim odeljenjem u Beogradu.

Proizvodnja uglavnom funkcionishe po pricipu narudzbine izrade, tako da je moguca i rekonstrucija masina radi zadovoljenja posebnih zahteva za peskarenjem.

test
test

Trolex engineering ima iza sebe 10 godina iskutva u usavrsavanju i osvajanju tehnologija u oblasti peskarenja i kao takva predstavlja jedinog proizvodjaca u Srbiji koja moze da ponudi skoro sva reshenja u ovoj oblasti.

Nasa firma je dostavila preko stotinu uredjaja u skoro svim bivsim Jugoslovenskim Republikama, Crnoj Gori, BiH, Hrvaskoj i Sloveniji, tako da smo veoma ponosni na listu nasih klienata.

Ime firme: "Trolex-inženjering" d.o.o
Adresa: Svetog Save 21, Trstenik
Radno vreme:
no image
Ime firme: "Trolex-inženjering" d.o.o
Telefon: 037713992
Mobilni 063616817
E-mail: trolex.office@gmail.com
WWW: www.trolex.rs