MEGA PLAST DOO


MEGA PLAST DOO

„Mega Plast MPT“ d.o.o. je firma osnovana 1984.godine, specijalizovana za proizvodnju i preradu duvane polietilenske folije, kao i za uvoz i prodaju mašina i opreme za plastičarsku industriju.

„Mega Plast MPT“ d.o.o. je firma osnovana 1984.godine, specijalizovana za proizvodnju i preradu duvane polietilenske folije,  kao i za uvoz i prodaju mašina i opreme za plastičarsku industriju. Uspeh našeg kolektiva, koji čini dvadeset zaposlenih, leži u vrednom i timskom radu, poštovanju klijenata i ulaganjima u usavršavanje tehnologija.
Naša mala efikasna proizvodnja opslužuje kupce u Srbiji i zemljama Balkanskog regiona. Proizvodni program obuhvat butik kese, kese tregerice, džakove, džakove sa uvučenom trakom za vezivanje, kese za zamrzivač, kese za infektivni otpad, pripremanje folije za štampu, štampanje, svih dimenzija i boja.
Uvek smo Vam na raspolaganju za pružanje infromacija ili pomoći oko izbora naših proizvoda i uvozne opreme za Vaše potrebe. Verujemo da možemo uspostaviti uspešnu poslovnu saradnju u obostranom interesu. Ukoliko su vam potrebni dodatni podaci, molimo Vas da nam se obratite.

Ime firme: MEGA PLAST DOO
Adresa: MITROPOLITA STRATIMIROVIĆA 152, SREMSKI KARLOVCI
Radno vreme:
no image
Ime firme: MEGA PLAST DOO
Telefon: 021883369
Mobilni
E-mail: megaplast@nadlanu.com
WWW: www.mega-plast.rs