SZR Namestaj KOMOVI


SZR Namestaj KOMOVI

Proizvodimo ekskluzivan namestaj ,od plocastih materijala, po meri

SZR Namestaj KOMOVI osnovana je 2002 godine kao zanatska radionica. Zamisao osnivaca bila je, da za razliku od namestaja standardnih dimenzija i dizajna, klijentima ponudi namestaj projektovan i prilagodjen mogucnostima njihovog zivotnog prostora i individualnim potrebama stanovanja.

Nas tim strucnjaka sastavljen je od inzenjera, arhitekata-dizajnera, vrhunskih majstora kaoi velikog broja spoljnih saradnika srodnih struka.

Originalne ideje i konstrukcije, zadovoljni klijenti, kao i njihova preporuka ( na kojoj se bazira nasa reklama i postojanje), najbolji su pokazatelji da samo na pravom putu.

Namestaj KOMOVI se bavi projektovanjem, proizvodnjom, isporukom i montazom kancelarijskog i kucnog namestaja. Radionica proizvodi kuhinje, americke plakare,montazni namestaj, ormane, vitrine, cipelarnike, krevete i opremu za stambene, zdravstvene, skolske, ugostiteljske i druge prostore.

Vrsimo usluge projektovanja i opremanje enterijera.

Nase poslovanje podrazumeva odabir kvalitetnih materijala, okova,savremen dizajn,i postovanje dogovorenih rokova.

Prakticnim resenjima, inovativnim dizajnom i povoljnim cenama, maksimalno izlazimo u susret klijentima.Visokostrucan tim, sa visegodisnjim iskustvom u oblasti projektovanjai izrade namestaja, kao i nasi poslovni partneri, garantuju kompletnu i vrhunsku uslugu.

Ime firme: SZR Namestaj KOMOVI
Adresa: Drinciceva 29, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: SZR Namestaj KOMOVI
Telefon: 0113221211
Mobilni 0641288880
E-mail: info@komovi.co.rs
WWW: www.komovi.co.rs