NIGOS-elektronik


NIGOS-elektronik

"NIGOS-elektronik" je svoj proizvodni program počeo 1990 sa ispravljačkom tehnikom, da bi dalji razvoj nastavio preko brojačke i merno-regulacione tehnike, pa od 1995 najnovije oblasti projektovanja, proizvodnje i montaže automatskih su&sca

Firma "NIGOS-elektronik" je osnovana 1990. godine i od tada posluje kao proizvodna firma. Osnivač i vlasnik firme je Nikolić Golub, diplomirani inženjer elektronike.

Poslovanje se odvija kroz pet sektora:

  • sektor razvoja
  • sektor proizvodnje
  • sektor kontrole kvaliteta
  • sektor komercijale i finansija
  • sektor marketinga

Firma nastoji da u svim sektorima postojeći nivo kvaliteta održi i unapredi. Zato je "NIGOS-elektronik" okupio mladu i obrazovanu ekipu stručnjaka. Oni obavljaju poslove u kojima se stručno znanje proverava svakodnevno. U želji da svojim kupcima pruži najviši kvalitet, firma ulaže znatna sredstva u stalno obučavanje kadrova, kao i u kvalitet svojih proizvoda.

"NIGOS-elektronik" stalno zapošljava 20 radnika, od kojih su deset sa visokom stručnom spremom, a po potrebi angažuje i brojne saradnike iz zemlje i insotranstva.

Zahvaljujući uzornom poslovanju i striktnom poštovanju zahteva svojih kupaca i tržišta "NIGOS-elektronik" je stekao ugled pouzdane i efikasne firme ne samo u zemlji, već i u inostranstvu.

Ime firme: NIGOS-elektronik
Adresa: Borislava Nikolica - Serjoze 12, Nis
Radno vreme:
no image
Ime firme: NIGOS-elektronik
Telefon: +38118217468
Mobilni
E-mail: office@nigos.rs
WWW: www.nigos.rs