B&M-Electronic


B&M-Electronic

Servizni centar SHARP uredjaj i ostale biro opreme

Preduzeće B&M -Elektronic D.O.O. je osnovano 1992 godine .

Osnovna delatnost preduzeća je uvoz servisiranje i prodaja biro opreme. Pored ove delatnosti preduzeće se bavi preraradom papira i proizvodnjom papirnih traka za registar kase i računske mašine. Funkcioniše kao deoničarsko drustvo sa četiri stalno zaposlena radnika.Sedište preduzeća se nalazi u Loznici u ulici Kralja Petra I L8/1,dok se proizvodnja papira nalazi u ulici Knez Mihaila ,na periferiji grada.

Preduzeće je u skladu sa zakonom koji je donešen radi poboljšanja poreskog sistema naše zemlje pocelo da vrši prodaju i servis fiskalnih registar kasa SHARP poznatog svetskog proizvodjača.Pored registar kasa u mogucnosti smo da vam ponudiomo i ostale proizvode iz SHARP-ovog asortimana biro opreme.Nudimo vam sirok spektar opcionih uredjaja,dodatne opreme i potrosnog materijala.

U okviru pratećih opcionih uredjaja kao i dodatne opreme spadaju: Ladica za novac, konobarska bravica, operatorski kljucevi, skeneri raznih veličina i oblika, slip i kuhinjski printeri,zaštitne folije za tastature na kasama,ading rolne različitih dimenzija kao i etikeirke.Gore navedene delatnosti proširene su i proizvodnjiom dodatne opreme za fiskalne kase kao sto je konobarska bravica i silikonska zaštitna folija čiji smo prozvodjači i izvozvnici u ostale zemlje u kojima je odradjen proces fiskalizacije.

Ime firme: B&M-Electronic
Adresa: Kralja Petra I L8/1, Loznica
Radno vreme:
no image
Ime firme: B&M-Electronic
Telefon: 015874498
Mobilni 0637704658
E-mail: bmelektro@verat.net
WWW: www.bm-elektronic.co.rs