topspider doo


topspider doo

Proizvodanja gumenih proizvoda za automobile ,traktore,kamione kao sto su creva hladnjaka,manzetne hkz i poluosovine,zakačke auspuha,nosaci motora i drugi delovi od gume

Daleke 1984. godine je osnovana prva samostalna zanatska radnja TOPLICA, a 1995. godine još jedna pod istim imenom. Kako smo sve više napredovali tako smo 2006. godine prerasli u preduzeće pod imenom TOPSPIDER doo.

Kao i mnoge male radnje u Srbiji i mi smo počeli sa starim i ručno pravljenim mašinama. Godinama smo ulagali u proizvodnju i trenutno se možemo pohvaliti najnovijim tehnologijama i linijama za proizvodnju gumeno-tehničke robe za automobilsku i traktorsku industriju. Te investicije su nas dovele do pozicije najboljih u ovom sektoru. Kvalitet proizvoda i kapacitet naše proizvodnje su naše najjače oružje.

Naši glavni proizvodi bili su manžetne za homokinetičke zglobove, poluosovine i letve volana. Prvi na ovom tržištu smo počeli da dajemo garanciju na manžete i to su naši kupci umeli dobro da procene - da garantujemo za ono što znamo da je dobro i kvalitetno. Uvidevši da samo kvalitet opstaje, sve naše investicije su išle u poboljšanje istog, odnosno ulaganje u nove mašine. Od skora smo i proizvođači najkvalitetnijih creva za hladnjake - opet ulaganjem u veoma skupu opremu.

Između ostalog, proizvodimo i zakačke za auspuh kao i razne gumene delove za automobilsku i traktorsku industriju.

Naša velika prednost u odnosu na konkurente je naš kvalitet, kao i mogućnost izrade bilo kog proizvoda od gume u najkraćem mogućem roku. Kapaciteti naše proizvodnje su veoma veliki, tako da se roba isporučuje u roku od 24 časa.

Ime firme: topspider doo
Adresa: v.petrovica 5, indjija
Radno vreme:
no image
Ime firme: topspider doo
Telefon: 022552898
Mobilni 063501268
E-mail: toplica1@ptt.ps
WWW: www.topspider.co.rs