AS deretić d.o.o


AS deretić d.o.o

Naša firma se bavi kompletnom reparacijom putničkih i teretnih vozila kao i sitnijim popravkama istih , izradom bravarskih i poliesterskih elemenata na vozilima...

  Ovim putem želimo da Vas upoznamo sa poslovnim mogućnostima preduzeća “AS-DERETIĆ” D.O.O. iz Zemuna, Ukupno imamo 19 zaposlenih radnika uglavnom zanatskih profila

 

          Preduzeće “As-Deretić” je 2006 godine preuzelo radnike i opremu i nastavilo delatnost preduzeća “Auto Kuća-Zemun” na prostoru u Ul. Prvomajska 70, Zemun.

 

             Naša pretežna delatnost je karoseriranje i popravka havarisanih Autobusa svih tipova, kao I specijalne nadgradnje na svim tipovima vozila.

 

        U prethodnom trogodišnjem periodu uspešno smo izvršili karoseriranje i opravku havarisanih autobusa  “IK” Solo i zglob, Temsa, Mercedes solo, MINI BUS za preduzeća “LASTRA”, MUP za grad Beograd, Specijalna bolnica Dr. “Borivoje Gnjatić” S.Slankamen, Autoprevoz-Loznica, i dr.

 

          Delatnost obavljamo u hali površine 800 m2, komori za farbanje površine 200 m2, Mašinska radionica 80 m2, magacinski prostor 120 m2 i kancelarijski prostori 32 m2,opremljeni sa kompletnom opremom i alatom za bravarsko limarske, varilačke, farbarske, stolarske, tapetarske, plastičarske i električarske radove,tako da smo osposobljeni  za sve vrste ovih usluga.

Ime firme: AS deretić d.o.o
Adresa: prvomajska 70, zemun
Radno vreme:
no image
Ime firme: AS deretić d.o.o
Telefon: 0112611744
Mobilni 0631151417
E-mail: asderetic@gmail.com
WWW: www.as-deretic.co.rs