Adbuka doo


Adbuka doo

Biznis i oglasna mreza

Adbuka je poslovna mreža zasnovana na interesovanjima.
Organizovana je na ideji da poslovne ljude pre svega interesuju informacije od značaja za njihov posao.
Zato je u centru Adbuke - informacija a ne kontakt (osoba, firma).
Korisnici Adbuke povezuju se i okupljaju oko slične vrste poslovnih informacija koja ih interesuje.
Osim toga Adbuka je potpuno drugačija od drugih online mreža.

1. Jednostavna je.
Može je i dete koristiti.
Za razliku od većine društvenih i poslovnih mreža i portala kod Adbuke je upečatljiva jednostavnost. U početku, ali samo na prvi pogled, malo zbunjujuća.
Zašto?
Jer nema: menija, gomile kategorija, tagova, komplikovane navigacije.

Nema odvojenih delova sajta za čitanje i za pisanje sadržaja.
Sve je ispred očiju korisnika, na istom ekranu - čitate najnovije informacije, podešavate šta želite da pratite od informaicja i pišete svoje ponude/oglase.

2. Ne postavlja ograničenja.
Ne morate imati Veb sajt. Ako imate - ne mora biti najažurniji. Ne morate naučiti ni šta je SEO, ni ključne reči, ni online marketing. Nema haštagova (haštag nema veze sa pesmom Deep Purple a ako ne znate i ne morate ni učiti šta je - toga ovde nema :) )
Radite ono šta najbolje znate - svoj posao i opišete svojim rečima ono šta imate da ponudite ili potražite. To je sve.
Ne treba vam genije za kompjutere da bi koristili Adbuku. Može je koristiti svako, bez ikakve dodatne obuke.

3. Ne smara.
Pokušaj da nađete bitnu informaciju na bilo kojoj društvenoj mreži, ili portalu, bili oni poslovni ili ne, prava je noćna mora.
Ljudi pišu o svemu i svačemu, dele sa drugima sve od pesama, tračeva, afera, zabavnih slika do poneke korisne informacije. I nemoćni ste da to ikako sprečite. Morate iskrčiti šumu da bi našli par pečuraka koje vam trebaju.
Adresari firmi su statični i opisi delatnosti previše široki, a podaci o firmama ažuriraju se u najboljem slučaju jednom godišnje.
Adbuka je, naprotiv, dinamična a opet nije pretrpana nepotrebnim informaicjama - jer je kontrola nad informacijama u rukama korisnika.

4. Ne špijunira korisnika.
Adbuka ne pokušava nikoga da fascinira izuzetno pametnim algoritmima pretrage, veštačke inteligencije, zaključivanja šta korisnik želi i sanja. Adbuka je poput konobara u omiljenom kafeu, koji zna vaše navike ali uvek pita "izvolite... isto kao i obično?"
Adbuka ne prati šta radite na Internetu, koje sajtove posećujete, ne pokušava da zaključi kakve su vaše navike kojih ni sami niste svesni, ne proganja Vas gde god da odete nudeći Vam iznova isti oglas dok najzad ne kupite. Ne, Adbuka vas uslužuje, i beleži samo ono šta Vi sami zahtevate.

5. Dođeš, nađeš, zaradiš.
Brzo, bez lutanja kroz more nebitnih informacija, najsvežije informacije su uvek na vrhu strane, i to samo one koje Vas interesuju, kontakt podaci nisu "samo jedan klik mišem" dalje, već odmah tu uz sam oglas...

6. Adbuka je lepa.
Na kraju krajeva, lepši smo od svih ostalih.

7. Adbuka je drugačija.
Već smo to objasnili od 1 do 6. :)

Ime firme: Adbuka doo
Adresa: ,
Radno vreme:
no image
Ime firme: Adbuka doo
Telefon:
Mobilni
E-mail: hello@adbuka.com
WWW: www.adbuka.com