lady-pk


lady-pk

Agencija za upoznavanje i bracno posredovanje lady-pk pomaze vam u izboru partnera,nasi klijenti su zene i devojke sa prostora Rusije Ukraine Belorusije i Evrope...

Poznanstva susreti i vencanja sa devojkama iz rusije ukraine i belorusije i iz celog sveta

 

Mi smo agencija za bracno posredovanje i nudimo vam mogucnost da upoznate devojke iz Rusije Ukraine Belorusije iz celog sveta.

Puno predivnih zena iz zemalja bivseg Sovjetskog saveza zele da upoznaju muskarce iz nase zemlje,za stvaranje jedne ozbiljne veze bazirane na temeljima ljubavi i poverenja koja ce ih dovesti i do zajednickog zivota i braka.

Ako zelite upoznati jednu takvu osobu koja ce vam pruziti sve ono o cemu ste mastali pridruzite se nama i mi cemo vam pomoci da nadjete upravo ono sto zelite.

Devojke koje su nasi clanovi su upravo takve,one zele naci u vama ono sto su izgubili ljubav i veru,neko ko ce im povratiti dostojanstvo ko ce ih provozati na oblacima srece i blagostanja,nekoga ko ce im pruziti toplinu porodicnog doma sa puno male dece okolo.

Profile devojaka mozete videti besplatno ,mozete izabrati decvojku koja vam se svidja jednu ili vise postati nas clan i dobiti sve ostale podatke o njima.

Nadamo se da vam mozemo pomoci u izboru vaseg zivotnog saputnika.

Ime firme: lady-pk
Adresa: Timocka 2, Prokuplje
Radno vreme:
no image
Ime firme: lady-pk
Telefon: 027330452
Mobilni 0613107622
E-mail: mikizlatkovic@hotmail.com
WWW: www.lady-pk.com