Poslovno Informacioni Sistemi Doo


Poslovno Informacioni Sistemi Doo

Sistemi dokument menadžmenta za upravljanje i trajno arhiviranje dokumentacije kao i sistem za izradu i korišćenje smart kartica. Dokument skeneri KODAK Dokument management software Opentext Smart kartice Gemalto Štampači ka

KOMPANIJA
Naša kompanija Poslovno Informacioni Sistemi d.o.o. - PIS d.o.o. je  osnovana 1990. godine sa sedištem u Beogradu. Već dve decenije uspešno se bavimo razvojem, implementacijom, integracijom i održavanjem Document Imaging sistema, rešenjima za upravljanje dokumentacijom, kao i rešenjima za Smart kartice.

MISIJA I VIZIJA
Misija kompanije PIS d.o.o. je da u budućnosti, kao i do sada, pruža visok kvalitet i pouzdanost svojih proizvoda i usluga, da trasira put razvoja informacionih tehnologija na domaćem tržištu, kroz efikasnu komunikaciju i odgovore na zahteve svojih kupaca i poslovnih partnera.Vizija kompanije PIS d.o.o. je osvajanje vodećih pozicija u oblastima tržišta za skeniranje dokumentacije, dokument menadžment, fizičkog skladištenja papirne arhive, Smart kartica i izdavanja digitalnih sertifikata.

PIS REŠENJA
Delatnost kompanije PIS d.o.o. obuhvata sve sfere dokument menadžment sistema za upravljanje i trajno arhiviranje dokumentacije kao i sisteme za izradu i korišćenje smart kartica. Dugi niz godina PIS d.o.o. predstavlja sigurnog i pouzdanog partnera za IT poslovanje sa velikim brojem referenci u Srbiji. Našim korisnicima nudimo uslužne-outsourcing servise, kao i hardver i softver vodećih svetskih proizvođača:
KODAK - dokument skeneri
KOFAX - softver za OCR automatsku obradu podataka
OPEN TEXT – dokument menadžment rešenja
GEMALTO - Smart kartice
ZEBRA - štampači kartica

PREDNOSTI PIS d.o.o.
Prednost kompanije PIS d.o.o. je celovito rešenje za proces arhiviranja:
• uslužno skeniranje i mikrofilmovanje dokumentacije
• automatsko OCR čitanje i unos podataka u sistem
• prodaja hardvera i softvera
• arhivski depo za trajno arhiviranje papirnih originala
• servis i podrška
• veliki lager rezervnih delova
• izdavanje digitalnih sertifikata

Naša firma PIS d.o.o. je pouzdani partner, koja je već 20 godina na tržištu i sarađuje sa vodećim svetskim kompanijama. PIS d.o.o. ima značajan udeo na tržištu dokument menadžmenta u Srbiji, na području arhiviranja i obrade dokumentacije i tržištu smart kartica. PIS d.o.o. karakterišu brojne reference u finansijskom i javnom sektoru, kao i najkvalitetnija rešenja sa stalnom podrškom. Svi naši klijenti sa kojima smo počeli saradnju, još uvek posluju sa nama.

Ime firme: Poslovno Informacioni Sistemi Doo
Adresa: Simina 1, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: Poslovno Informacioni Sistemi Doo
Telefon: 0113283310
Mobilni 0000000000
E-mail: officepis@pis.rs
WWW: pis.rs