Platinum Computers d.o.o.


Platinum Computers d.o.o.

Platinum Computers osnovan je 08. januara 2009. godine na temelju jednog jasnog cilja – da se putem jednog kontakta dobije kvalitetno i trajno rešenje. Apsolutni prioritet firme je adekvatno pristupanje i efikasno odgovaranje na potrebe...

Platinum Computers osnovan je 08. januara 2009. godine na temelju jednog jasnog cilja – da se putem jednog kontakta dobije kvalitetno i trajno rešenje. Apsolutni prioritet firme je adekvatno pristupanje i efikasno odgovaranje na potrebe klijenata u datom operativnom okruženju.

Ako Vam je potreban servis, implementacija i održavanje hardvera i aplikativnog softvera kao i prodaja istih očekujte punu i kvalitetnu saradnju po najvišim standardima. Naša ponuda takođe obuhvata servis štampača i video nadzor uz dizajniranje, projektovanje, testiranje i održavanje računarskih sistema i mreža.

Uprkos skorom osnivanju, upošljavamo tim koji poseduje višegodišnje iskustvo na našem poslovnom polju što klijentima nudi potpunu sigurnost u svakodnevnom poslovanju uz veoma konkurentne cene.

Za profesionalnu sposobnost vezujemo i negujemo posebnu energičnu posvećenost, čime Vaši problemi postaju naši, a porodici klijenata, na obostrano zadovoljstvo, dodajemo i one najprobirljivije. Naš pristup poslu utiskuje u svest poverioca prepoznatljiv trag koji podrazumeva pouzdanost u svaku vrstu pomoći i podrške 0 – 24h, pri čemu je akcenat na stalnom pojačavanju kvaliteta uz pristupačne cene.

Ukazivanje velikog poverenja vraćamo maksimalnim angažovanjem u svako doba.

Ime firme: Platinum Computers d.o.o.
Adresa: Stanka Paunovica Veljka 45, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: Platinum Computers d.o.o.
Telefon: 0113514696
Mobilni 0646622270
E-mail: office@platinumcomputers.rs
WWW: www.platinumcomputers.rs