ComputerLand


ComputerLand

Distributer robe za Logitech, Creative, Wacom, 3Dconnexion, RaidSonic, ComputerLand je i distributer igračkih naslova Activison Blizzard, Sega, THQ, Square Enix, Konami, Warner Bros, Techland, 1C Company, Phenomedia, Compedia, Codemasters...

ComputerLand je vodeći distributer periferne računarske opreme, multimedijalnih uređaja i igračkih sadržaja u regionu. Pored distribucije proizvoda svetski poznatih kompanija Logitech, Creative Labs, iRiver, Pantone, Wacom i SteelSeries, ComputerLand je i distributer igračkih naslova Electronic Arts-a, Ubisoft-a, Vivendi Games-a, Valve CyberCafe programa i strateški partner World Cyber Games-a. Osnovan 1993. godine kao prodavnica računarske opreme u Beogradu, ComputerLand danas predstavlja uspešnu kompaniju sa godišnjim prometom od preko 4 miliona USD koja zapošljava 25 kvalifikovanih, mladih i kreativnih osoba.

Vizija nam je bila da prvi na našem tržištu predstavimo proizvode najnovijih tehnologija svetskih renomiranih proizvođača, i tome doprinesemo unapređenju društva i širenju računarske kulture. Ponosni smo što smo u Srbiju doveli kompanije kao što su ATI, 3dFX, Kingston, Palm, Belkin, i mnoge druge. Danas je ComputerLand pouzdani partner i distributer kompanija Logitech, Creative, iriver, Wacom, EA, Ubisoft, VU Games...

Naša kompanija distribuira proizvode na teritoriji Srbije, Crne Gore kao i Bosne i Hercegovine i Makedonije. Distribucija je organizovana putem široke mreže poslovnih partnera koja obuhvata preko 400 dilera, poddistributera, hipermarketa i maloprodajnih lanaca. Naši poslovni procesi omogućavaju brzu porudžbinu, pouzdane informacije o proizvodu, servis i podršku korisnicima. Odnos sa partnerima je baziran na bliskoj saradnji i uzajamnom profitu.

Kompanija konstantno ulaže napore u edukaciju svojih partnera i poddistributera predstavljajući najnovije tehnologije, proizvode i rešenja putem edukativnih treninga, seminara i prezentacija. Motivišući i informišući naše partnere o najnovijim proizvodima stremimo ka kreiranju mreže ljudi posvećenih istom cilju – obezbeđenju rešenja i poboljšanju životnog prostora krajnjih potrošača.

Naše dobro osmišljene i planirane marketing aktivnosti doprinele su izgradnji prepoznatljivog stila proizvoda i proizvođača koje zastupamo i prezentujemo korisnicima na najbolji način. Investiranje u advertising i marketing se pokazao kao najbolji način za prepoznavanje potreba krajnjih korisnika i u skladu sa tim usmeravanje naših poslovnih procesa. Naš cilj jeste da informišemo krajnje potrošače kroz raznovrsne marketing aktivnosti i obezbedimo im savremene proizvode koji zadovoljavaju njihove potrebe i želje.

U proteklih nekoliko godina kompanija je znatno proširila svoju paletu proizvoda i povećala svoju zastupljenost u maloprodajnom sektoru kako su korisnici unapređivali svoje bazične kompjuterske sisteme sa savremenom opremom i uređajima dizajniranim za nove aplikacije i specifične svrhe poput gaming-a, multimedije ili vizuelne komunikacije.

ComputerLand pruža podršku i obezbeđuje servis za sve distribuirane proizvode za vreme i po isteku garantnog perioda.

ComputerLand Games kao deo ComputerLand-a je jedan od vodećih distributer video igara na Balkanu. Naš portfolio se sastoji od ugovora za distribuciju vodećih svetskih izdavača igara, licenciranja igraonica i licenci za održavanje igračkih turnira, od kojih je najveći kvalifikacioni turnir za World Cyber Games, svetsku olimpijadu u video igrama. Izvanredna saradnja sa medijima i domaćim distributerima filmova nam omogućava brojne promocije i prodajne akcije plasiranjem video igara na tržište koje su kreirane po uzoru na istoimene filmove.

Četrnaest godina uspešnog rada ComputerLand-a na teritoriji Srbije pouzdan su pokazatelj uspešne partnerske saradnje i sigurnog budućeg doprinosa razvoju tržišta računarske i multimedijalne opreme i sadržaja.

Ime firme: ComputerLand
Adresa: Kumodraska 45, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: ComputerLand
Telefon: +381113097320
Mobilni
E-mail: office@computerland.rs
WWW: www.computerland.rs