Mihajlović Soft


Mihajlović Soft

"Mihajlovic Soft" je preduzeće koje se bavi izradom softvera, računarskim konsaltingom, prodajom računarske opreme, projektovanjem i uvođenjem informacionih sistema i računarskih mreža

       "Mihajlovic Soft" se bavi razvojem softverskih aplikacija u cilju pojednostavljenja i omogućavanja bržeg rada u različitim oblastima poslovanja. 1991. godine startovali smo kao agencija za izradu softwera, a 1996. godine razvili smo se u kompaniju za kompijuterski inženjering. Sedište naše kompanije je u Nišu, odakle uspešno održavamo poslovanje sa korisnicima širom zemlje.

        Dakle, "Mihajlovic Soft" je preduzeće koje se bavi izradom softvera, računarskim konsaltingom, prodajom računarske opreme, projektovanjem i uvođenjem informacionih sistema i računarskih mreža. Primarni pravac delovanja firme je zadovoljenje potreba i zahteva kupaca u smislu izrade odgovarajućih aplikativnih i drugih ITC rešenja i usluga najviših perofrmansi i kvaliteta, zasnovanih na vodećim svetskim tehnlogijama i standardima.

           U firmi radi sedam stalno zaposlenih radnika, od kojih je šestoro angažovano u tehničkom sektoru na polju razvoja, implementacije i održavanja. Razvojni tim ima višegodišnje iskustvo u radu i sačinjeno je od mladih školovanih stručnjaka. Pored stalno zaposlenih, u zavisnosti od vrste i obima projekata na kojima se radi, "Mihajlović Soft" ima stalnu saradnju sa većim brojem spoljnih saradnika i firmi koje angažuje. Imajući u vidu dužinu postojanja firme, kao i izuzetno veliki broj korisnika različitih profila, aplikativna rešenja koja se nude su evoulirala tokom vremena i u zavisnosti od potreba.

           Kao firma koja aktivno prati nove tehnologije i dešavanja na polju IT, "Mihajlović Soft" je zvanični Microsoft Certified Partner što je i zvanična potvrda kvaliteta rešenja koja nudimo u oblasti IT od strane Microsoft-a. Namera nam je da u narednom periodu u još većoj meri implementiramo celokupnu paletu proizvoda firme Microsoft u našim rešenjima. Pored toga, autorizovani smo distributeri Kaspersky Anti-Virus palete programa firme Kaspersky lab koja je jedna od vodećih svetskih firmi u tehnologiji zaštite podataka. Prva je primenila mnoge, nekada nove tehnologije, koje su sada sastavni deo svih modernih anti-virusnih zaštita.

         Za 19 godina koliko postojimo stekli smo veliki broj korisnika, kako u Nišu, tako i širom zemlje, gde je naše ime postalo simbol kvaliteta, pouzdanosti i sigurnosti. Zahvaljujući kvalitetu i visokim performansama naših proizvoda sve više organizacija i ustanova, sa širokim spektrom delatnosti, se opredeljuje za korišćenje naših usluga i rešenja sa ciljem povećanja efikasnosti poslovanja. Trenutno, naša rešenja koristi približno 300 privrednih subjekata.

           Naši zaposleni imaju odlične komunikacione i interpersonalne veštine i uživaju u brzom okruženju. Takođe, oni poseduju snažnu posvećenost timskom radu. Naš moto je da ne postoji nerešiv problem, pa po potrebi radimo preko radnog vremena, u cilju zadovoljenja potrebe korisnika. Dobra atmosfera, motivisanost i druželjubivost među zaposlenima bitan je faktor uspešnosti našeg preduzeća. Zbog toga je pravo zadovoljstvo raditi sa timom kao što je ovaj.

Ime firme: Mihajlović Soft
Adresa: Janka Veselinovića 5A, Niš
Radno vreme:
no image
Ime firme: Mihajlović Soft
Telefon: 018513000
Mobilni
E-mail: office@mihajlovicsoft.rs
WWW: www.mihajlovicsoft.rs