Mate d.o.o.


Mate d.o.o.

Izdavačko preduzeće Mate Beograd, posluje u Srbiji od 2006. godine, jedan je od vodećih izdavača stručne ekonomske literature na ovim prostorima. Naša misija je da omogućimo predstavnicima akademskog i poslovnog sektora u Sr

Izdavačko preduzeće Mate Beograd, posluje u Srbiji od 2006. godine, jedan je od vodećih izdavača stručne ekonomske literature na ovim prostorima. Naša misija je da omogućimo predstavnicima akademskog i poslovnog sektora u Srbiji pristup vrhunskoj stručnoj literaturi iz oblasti poslovanja i tako doprinesemo dostizanju vrhunskih rezultata i razvoju konkurentnosti srpske privrede.

Uspešno sarađujemo s mnogim priznatim ekonomistima, naučnicima i stručnim prevodiocima nastojeći da svaku novu knjigu kreiramo kao proizvod vrhunskog kvaliteta. Kvalitet, stručnost, tradicija, fleksibilnost i izazov opisuju izdavačko preduzeće MATE i takođe su ključne reči u prepoznavanju pravih vrednosti.U izdavačkom preduzeću MATE imamo jasno definisane ciljeve koje uspešno ispunjavamo sve ove godine.

Naša misija je ponuditi kapitalna dela neprolazne vrednosti iz područja ekonomije, finansija, bankarstva, menadžmenta, i marketinga studentima, profesorima, poslovnim ljudima i svima koji žele učiti, usavršiti i maksimalno poboljšati svoje znanje, tehnike i veštine poslovanja. Izdavačko preduzeće MATE predstavlja se i prepoznaje bibliotekom GOSPODARSKA MISAO koja svojim čitaocima omogućuje dostupnost strane i domaće stručne ekonomske literature, poznatih svetskih i domaćih autora. U ponudi biblioteke je preko 40 vrhunskih dela neprocenjive vrednosti.

Naša su dela prvi pravi izbor, smisao i podsticaj dostupan svima koji traže savršenstvo i uspeh u savremenom, konkurentnom i globalnom poslovnom svetu jer pomažu čitaocima da donesu prave poslovne odluke koje se tiču pojedinaca i zajednice kao celine. Naš bogat izdavački program pokazuje razvoj kroz koji smo prošli i postali pouzdan izdavač izabiranih svetskih i domaćih dela. Uspešno sarađujemo s mnogim priznatim ekonomistima, naučnicima i stručnim prevodiocima nastojeći da svaku novu knjigu kreiramo kao proizvod vrhunskog kvaliteta.

I dalje ćemo nastojati da odaberemo samo najbolja dela jer smo uvereni da su za izgradnju modernog poslovnog i opšte-društvenog sistema neophodne savremene metode poslovanja.

Ime firme: Mate d.o.o.
Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 52, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: Mate d.o.o.
Telefon: 0112606414
Mobilni 0653119423
E-mail: office@mate-bg.com
WWW: www.mate-bg.com