Balon Shop Beograd


Balon Shop Beograd

Balon Shop Beograd je Internet prodavnica za prodaju balona i uslugu dekorisanje balonima. Latex baloni, folija baloni, bubble baloni u velkom broju različitih veličina i oblika. Veliki izbor boja i dezena na balonima. Baloni u različitim obli

Baloni Balon Shop - prodaja balona - Baloni sa helijumom

Ovde u prodavnici balona mi verujemo da baloni donose osmeh na vaše lice i to je razlog zašto svaku posebnu priliku trebate uveličati njihovim prisustvom! Bilo da vam je potreban poklon za voljene, pravite rođendansku zabavu za decu ili su vam potrebni baloni za zabavu u preduzeću, pogledajte naš veliki asortiman personalizovanih balona za svaku priliku. Mi imamo balone za rođendane, za ozdravljenje, "Volim te" balone i balone za rođenje bebe. Kao jedan od najvećih dobavljača i jedan od najpouzdanijih servisa za isporuku, napravili smo na stotine prigodnih balonskih aranžmana za svaku priliku. Mi smo posvećeni tome da vaš sledeći poklon u vidu balona koji šaljete bude za pamćenje.


Isporučujemo jeftine balone sa helijumom širom Beograda i nijedan događaj nije previše veliki ili mali.... Samo će biti još bolji sa balonima!

Ukoliko želite da napravimo za vas posebne aranžmane od balona kojih nema na našem sajtu, samo nas pozovite telefonom ili pošaljete E-mail i biće nam zadovoljstvo da vam kažemo cenu i dostavimo vam balone.


Baloni sa helijumom Beograd

Baloni punjeni helijumom su postali pravi hit na svim društvenim mrežama, ljudi širom sve iskorišćavaju svaku priliku da dragim osobama izmame osmeh na lice sa balonima koji slobodno lepršaju. Deca obožavaju svoje omiljene crtane junake da pronađu na balonima u našem širokom asortimanu možete pronaći gotovo sve aktuelne crtane junake u različitim veličinama. Frozen, Spider-man, Ratovi zvezda, Mina i Miki Maus, Maca Kiti, Nindža kornjače, Princess, Minions su samo neki od junaka. Dečiji baloni su najefektniji kada se napune helijumom. Baloni u obliku slova ili broja su odličan foto rekviziti za proslavu rođendana, godišnjicu braka,veze ili godišnjice firme i mnoge druge događaje.
Kada je u pitanju dekoracija balonima mogućnosti su neograničene. Iskusan tim vam stoji na raspolaganju za kreiranje stubova, lukova, različitih oblika ili cele bajke koju možete kreirati uz pomoć balona.

Ime firme: Balon Shop Beograd
Adresa: Tipografska 9b,
Radno vreme:
no image
Ime firme: Balon Shop Beograd
Telefon:
Mobilni 0644189787
E-mail: baloniprodaja@gmail.com
WWW: www.balon-shop.com