EURORAČUNOVODSTVO DOO


EURORAČUNOVODSTVO DOO

računovodstveno knjigovodstveni poslovi, poresko savetovanje

Osnovni podaci o Euroračunovodstvu

 

Naziv : Euroračunovodstvo
Pravna forma: Društvo sa ograničenom odgovornošću Sedište: Bulevar Mihaila Pupina 143, Novi Beograd, Beograd
Matični broj: 20427299
PIB: 105627428
Datum od kada smo otpočeli poslovanje : 03.06.2008
Pretežna šifra i opis delatnosti: 6920 računovodstveni, knjigovodstveni i revizorski poslovi, poresko savetovanje
U sistemu PDV od 02.11.2009.

CILJ EURORAČUNOVODSTVA JE izgradnja dugoročnih poslovnih odnosa sa KORISNICIMA NAŠIH USLUGA pružanjem najkvaltitenijih usluga ove vrste. Pored ovog našeg primarnog cilja želimo da uspostavimo međusobnu saradnju naših Klijenata. Pored internog stručnog kadra, naš poslovni tim čini i veliki broj spoljnih stručnih saradnika ( pravnici, poreski i bankarski stručnjaci, investitori itd.) .

Naš tim zaposlenih se odlikuje stručnim kadrom koji će se u svakom trenutku potruditi da Vam da kompletne pouzdane računovodstvene i knjigovodstvene usluge. Trudimo se da budemo što posvećeniji Klijentima i da sve Vaše zahteve ispoštujemo u najkraćem vremenskom roku.

Kvalitet usluga omogućava primena savremene informacione tehnologije i profesionalan odnos zaposlenih prema radu. U tu svrhu, svi zaposleni neprestano se usavršavaju.

U svom radu smo naročito detaljni kada je u pitanju visoka stručnost u vezi sa savetovanjem, brza odzivnost na razne dodatne želje i ljubazan odnos prema našim Klijentima.

U saradnji sa prevodilačkom agencijom Eurotranslate d.o.o. imamo mogućnost da svoje usluge prezentujemo na svim stranim jezicima, pa predstavljamo idelano rešenje za inostrane kompanije. A Vama se nudi prilika da imate uvek dostupne sudske tumače. 

Profesionalnim pružanjem usluga najvišeg nivoa iz oblasti administrativno - ekonomsko - finansijsko - pravnog segmenta poslovanja, od osnivanja firme tokom čitavog njenog postojanja, na ekonomičan način omogućavamo malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima da se u celosti posvete svojoj osnovnoj delatnosti, a administraciju da sa poverenjem prepuste vodećem timu Euroračunovodstva, vodećem po stručnom kadru.

Euroračunovodstvo je agencija za računovodstvo. Našu konkurentnu prednost predstavlja kompletan pristup Klijentima, jer pored stručnog vođenja poslovnih knjiga obezbeđujemo poresko i finansijsko savetovanje. Obezbeđujemo  stručnost i individualni pristup specifičnostima preduzeća, zavoda, samostalnog preduzetnika ili društva. Pouzdano i ažurno vodimo knjige. Po poslovnu dokumentaciju dolazimo kod Vas, a kasnije je i donosimo, odnosno, kao prema dogovoru sa Klijentima. Sarađujemo sa privrednim subjektima i preduzetnicima različitih delatnosti. Imamo raznovrsno iskustvo u kompletnom vođenju poslovnih knjiga Klijentima iz najrazličitijih oblasti i pravnih formi privrednih subjekata (   za DOO, STR, SUR, SZR, LEKARSKE ORDINACIJE, MENJAČNICE,  i dr. privredne subjekte).

Ime firme: EURORAČUNOVODSTVO DOO
Adresa: BULEVAR MIHAILA PUPINA 143, BEOGRAD
Radno vreme:
no image
Ime firme: EURORAČUNOVODSTVO DOO
Telefon: 0113149620
Mobilni 062363583
E-mail: info@euroracunovodstvo.com
WWW: www.euroracunovodstvo.com