Stream


Stream

Uvoz i prodaja keramickih plocica i celokupne opreme za kupatilo.

Preduzeće “STREAM” d.o.o. uvoznik, veleprodaja i distributer beleži jednu deceniju prisustva i uspešnog poslovanja na našem tržištu.

Autorizovali smo i plasirali brend ROSSETTI širokog kupatilskog asortimana kroz sve prisutne mega markete i veće salone širom zemlje.

Ekskluzivni smo zastupnici renomiranih proizvođača iz Češke Republike NOVASERVIS, ROLTECHNIK Euro Ceramica 2000.

Distribucija, pouzdan i razrađen servis i  dugi garantni rokovi široke palete proizvoda čine “STREAM” d.o.o. poželjnim partnerom.

STREAM DANAS:

Autorizovali smo brend ROSSETTI i dali mu novi, savremeni dizajn. Podigli smo kvalitet mešačkih glava ROSSETTI slavine na još viši nivo, a zadržali iste, atraktivne cene. Svaki salon koji se odluči za ROSSETTI program snabdećemo moderno dizajniranim i atraktivnim ekspozitorima. U pripremi je web sajt www.rossetti.rs koji ce Vas ažurno informisati o svim novitetima ovog brenda kao i o AKCIJAMA koje ćemo sprovoditi.

Proširili smo ponudu hidromasažnih artikala i uveli program kupatilskih ogledala i paravana za kadu.

Potpisali smo ekskluzivan Ugovor sa TEIKO, proizvođačem visoko kvalitetnih akrilnih kada, kabina, običnih i hidromasažnih i paravana za kadu i danas je STREAM - TEIKO Srbija.

Preselili smo prostorije u Tabanovačku 5 na Autokomandi kako bi Vama, našem kupcu, u prijatnom, dobro organizovanom show-room-u kvalitetno predstavili celokupan asortiman.

I DANAS smo kao i juče tu zbog Vas.

Vaš STREAM

Ime firme: Stream
Adresa: Tabanovacka 5, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: Stream
Telefon: 3986257
Mobilni
E-mail: marina.milosevic@stream.co.rs
WWW: www.stream.co.rs