Creativa M


Creativa M

Izrada predmeta od kovanog gvozdja:lampe,svecnjaci,civiluci,delovi namestaja,drzaci za polica,satovi,ramovi za ogledala...radimo i po porudzbini

Naša delatnost je unikatna izrada rukotvorina od kovanog gvožđa u tradicionalnom ili savremenom dizajnu. Insistriramo na unikatima ili malim serijama. Sve naše rukotvorine pored funcionalnosti i praktičnosti imaju i vizuelnu specifičnost. Trudimo se da sa kovanim gvožđem skladno povežemo staklo, drvo, kamen, platno, kožu, keramiku… Osnovna boja naših rukotvorina je mat crna koja može biti patinirana (zlatna, bronza, bakar, irsko zeleno, srebro…) Radimo i u drugim bojama po vašoj želji. Neke od naših rukotvorina su rađene sa etno elementima tako da su pogodne za suvenire. Pored krajnih kupaca sarađujemo i sa svim pravnim licima (galerijama, gift shopovima, preduzećima, radnjama, buticima, kafićima, restoranima, građevinskim preduzimačima, projektantima enterijera,reklamnim agencijama …)

Za pojedine robe i usluge koje mi koristimo moguće su kompenzacije. Za značajne kupce odobravamo posebne uslove plaćanja (odloženo palćanje, na rate, popuste).

Ime firme: Creativa M
Adresa: Visnjiceva 2, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: Creativa M
Telefon: 0113288590;0113288530
Mobilni 0638826182
E-mail: mrzm54@yahoo.com
WWW: www.creativa-m.com