GOLEGO d.o.o.


GOLEGO d.o.o.

GOLEGO Studio - sve za spavanje – mesto na kom se puno zna o dobrom i zdravom snu, mesto na kom je moguće dobiti i proizvode za dobar san i stručne savete za probleme sna, spavanja, odmora i njegovog uticaja na zdravlje i uspešnost

KOMPANIJA GOLEGO - DANAS I SUTRA

„Iskustvo koje sam stekao u prethodnom menadžerskom poslu i prepoznavanje šanse za plasman proizvoda višeg nivoa kvaliteta, kao i činjenica da na domaćem tržištu postoji šarenolika ponuda dušeka, u smislu asortimanske ponude i tehnološki inovativnih proizvoda, bile su polazne osnove pronalaženja interesa za zajednički nastup sa kompanijom MEBLO-JOGI d.o.o. na tržištu Srbije. Naš cilj je da radimo sa najboljima i za najbolje.

GOLEGO STUDIO je prva u nizu kompanija iz GOLEGO GROUP, koja će pratiti, proučavati, inovirati i primenjivati sva svetska saznanja iz oblasti zdravog sna, sa isključivom željom da pomogne ljudima u preventivi i izboru najboljeg načina za san koji opušta i odmara. Tržište Jugoistočne Evrope, pa i šire jeste cilj. Počinjemo sa studijom za spavanje u Beogradu, i to za sada dva, pa ubrzo i u Novom Sadu, pa...a onda... Krajnji cilj je proizvodnja dušeka i jastuka negde u Srbiji, odakle će se snabdevati čitav region. Potom, prizvodnja ležaja, elastičnih podloga, sa značajnim novinama. U našem studiju, koji je jedinstven po tome što u specijalno uređenom, relaksacionom kutku, uz preporuku naših stručnih konsultanata, možete isprobati i osetiti JOGI® po „vašoj meri“. Takođe, moći ćete da pronađete sve za spavanje, posteljine i razne dodatke za ugodan san – aromatherapy program.

Moramo puno raditi na kulturi spavanja i to od rođenja, ili još i pre. Edukacije i promene treba primenjivati počev od standarda za građenje.

Imamo znanje za spavanje i energičnost i rešenost da učinimo makar i jedan mali korak na bolje. Domaći potrošač prepoznaje i želi kvalitet. Naravno, svesni smo situacije da treba premostiti jaz između potreba i mogućnosti. Ako shvatimo da je od kućnog nameštaja najvažniji dušek i jastuk, uz znanje za spavanje koje vam mi možemo ponuditi, onda je jaz između ogromne potrebe i mogućnosti mali, i za većinu - gotovo sve ljude dostižan.

GOLEGO d.o.o. ima dugoročno opredeljenje da našem potrošaču ponudi najbolje iz s, pog iskustva, pod uslovima koji su u skladu sa njegovom kupovnom moći. GOLEGO STUDIO će kroz niz aktivnosti, edukacija, stručnih predavanja, polemika i tribina, raditi na unapređenju kulture spavanja i očuvanju vitalnosti, ali i mogućnosti da svako može da priušti sebi najbolje za zdrav san.

Svi mi težimo da imamo kvalitetne proizvode. Gde god sam radio trudio sam se da nametnem visoke standarde kvaliteta uz neprestanu inovativnost. Filozofija poslovanja kompanije MEBLO-JOGI d.o.o. se potpuno uklapa u ove trendove, što je i pokazala u prethodnom periodu insistiranjem na kontinuiranom razvoju i usavršavanju proizvoda, uz značajna ulaganja u nove tehnologije, što je u krajnjoj liniji dovelo do stabilnog razvoja kompanije, praćenja trendova u spavanju, tako da je kompanija MEBLO-JOGI d.o.o. danas sigurno najjača po ponudi dušeka na tržištu Balkana.

Kada je reč o domaćem tržištu, u proteklom periodu došlo je do jasno izražene tendencije edukacije potrošača, savremeni potrošač sada zna šta želi kada je reč o kvalitetu proizvoda. Imajući u vidu da čovek trećinu svog života provede spavajući, postalo je svima nama jasno da nije svejedno na čemu spavate. I tu je naša šansa. Ponuda jeftinih proizvoda po svaku cenu, obično znači da kupac možda plaća manje, ali svakako dobija još manje. Englezi su davno prepoznali taj manevar i proizvođača i trgovaca i pretvorili ga u dosetku: nisam toliko bogat da kupujem jeftino! Došlo je do pomeranje svesti potrošača. Potrošači postaju sve više upućeni u neophodnost zdravog sna, radi očuvanja vitalnosti organizma. Samo zdrav san može da pomogne da budemo odmorni i da ostanemo zdravi. U tom smislu, JOGI® proizvodi su napravljeni prema najnovijim svetskim saznanjima o uticaju zdravog sna i odmora na čoveka. Ovo „znanje za spavanje“ je svakako najbolje što svako može priuštiti za sebe i zdravlje svoje porodice. Prevencija je nešto na čemu insistiramo. PREVENCIJA je čarobna reč, mi imamo tradiciju koja je pretočena u „ZNANJE ZA SPAVANJE“.

Dušan Jovanović, generalni menadžer

Ime firme: GOLEGO d.o.o.
Adresa: Sarajevska 54, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: GOLEGO d.o.o.
Telefon: +381(0)112656452
Mobilni +381(0)62337038
E-mail: office@golego.rs
WWW: www.golego.rs