BEOFLEX


BEOFLEX

BEOFLEX - USLUGE UGRADNJE DRVENIH ELASTIČNIH LETVICA PO PRINCIPU LATTOFLEX-a U TROSEDE, DVOSEDE I MOJCE. PRODAJA DUŠEKA I KREVETA. PROIZVODNJA TABUREA, PROIZVODNJA NAMEŠTAJA. TAPETARSKE I STOLARSKE USLUGE. VIŠE OD 20 GODINA ISKU

BEOFLEX - USLUGE UGRADNJE DRVENIH ELASTIČNIH LETVICA PO PRINCIPU LATTOFLEX-a U TROSEDE, DVOSEDE I MOJCE. PRODAJA DUŠEKA I KREVETA. PROIZVODNJA TABUREA, PROIZVODNJA NAMEŠTAJA. TAPETARSKE I STOLARSKE USLUGE. VIŠE OD 20 GODINA ISKUSTVA U USLUGAMA I GARANCIJA NA IZVRŠENE RADOVE.

SZR BEOFLEX započela je sa radom sredinom 80-tih godina XX veka. Osnovna delatnost tada je bila, usluga ugradnje sistema elastičnih drvenih letvica po principu lattoflexa u rasklopne metalne mehanizme troseda, dvoseda i mojci. Ubrzo, u skladu sa potrebama tržišta uvode se dodatne usluge koje se odnose na popravke i zamene oštećenih rasklopnih mehanizama, uz usluge zavarivanja.

SZR BEOFLEX je svoju delatnost započela sa dva člana, da bi ubrzo u svom sastavu imala 3 ekipe za ugradnje kao i honorarnog saradnika koji je vršio usluge zavarivanja. Radnja je stacionirana u Beogradu, ali su ubrzo formirane i ispostave u nekoliko gradova Srbije (Kikinda, Zrenjanin, Novi Sad, Sr. Mitrovica, Vršac, Šabac, Požarevac, Kraljevo, Leskovac). Drvene elastične letvice poseduju odgovarajuće sertifikate, a još važnije je da su se u dugogodišnjoj praksi potvrdile kao visokokvalitetne. Letvice se na metalne mehanizme pričvršćuju metalnim držačima, što se opet u dugogodišnjoj praksi pokazalo kao odgovarajuće rešenje.

U kasnijim godinama rada, opet u skladu sa potrebama tržišta, SZR BEOFLEX uvodi usluge tapaciranja (presvlačenja) nameštaja u svoju ponudu. Ova delatnost se obavljala na području Beograda i Novog Sada. U novije vreme ovu uslugu pruža firma ŠTEP DEKOR (www.step-dekor.com/) sa kojom imamo razvijenu saradnju. Usluge tapaciranja se vrše u mebl štofu, kao i u eko koži i koži. Osim ovih delatnosti SZR BEOFLEX se bavi i izradom taburea u eko koži, u preko 20 boja, a proizvodi se prodaju u salonima nameštaja kao i preko mreže TEMPO Cash&Carry marketa kao i u PEVEC-u . Imamo i mogućnost nabavke i isporuke dušeka (sunđera) za rasklopne mehanizme, kao i uložaka za bračne i pojedinačne krevete i kvalitetnih dušeka za njih.

Usluge i proizvodi

Ugrađivanje elastičnih drvenih letvica po principu lattoflexa

Popravka i zamene rasklopnih mehanizama troseda i dvoseda

Popravka i tapaciranje nameštaja u meblu štofu, koži i eko koži

Izrada i prodaja taburea od eko kože

Stolarske usluge, izrada nameštaja, izrada prozora i vrata

Ime firme: BEOFLEX
Adresa: Slanački put 95, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: BEOFLEX
Telefon: 0113329658
Mobilni 063316046
E-mail: info@beoflex.co.rs
WWW: www.beoflex.co.rs