Biosan


Biosan

Projektovanje, uređenje i održavanje zelenih površina. Sobno cveće, žardinjere, balkonske cvetnice. Vrtni centar Biosan u sopstvenoj proizvodnji objedinjuje veliki izbor lišćara, četinara, ruža, ukrasnog šib

A ko smo mi i šta radimo?

Proizvodnja cveća, ukrasnog bilja promet i usluge

To stoji napisano kao osnovna delatnost, ali za ovu priliku dodajemo. Uređujemo, ozelenjavamo, predlažemo, sto se tiče zelenila podsećamo. Proizvodno, stručno i transportno obezbeđeni, pružamo veliki spektar usluga. Od slogana "Imajte svog baštovana" do "Svadben venac kapiju mi krasi". Saksijsko cveće, četinari, cvetnice, perene, veštački potoci, fontane itd. Vrtni centar Biosan postoji i posluje od 1991. Naši biljke krase poslovne objekte i privatne bašte mnogih poznatih i javnih ličnosti.

 

 


Posedujemo i radimo sa najboljim računarskim programima za uredjenje. A sto se tiče cena najlakše je to proveriti, ili najpovoljniji smo provereno.

Ako imate dodatna pitanja i interesovanja pišite. Ako želite da surfujete, mi smo stvorili i uređujemo prvi domaći garden sajt www.garden.co.yu . O njemu treba dosta vremena da se prepriča zbog velikog sadržaja lakše je kliknuti. I na samom kraju otkrivamo tajnu. Do lepo uređene Vaše sredine, cvet po cvet, malo po malo najbrže ce te to uraditi. Verujte nam i probajte.

 

 

 

 

 

 

 

Ime firme: Biosan
Adresa: Ravnogorska bb, Ljig
Radno vreme:
no image
Ime firme: Biosan
Telefon: 01484888
Mobilni
E-mail: info@biosan.rs
WWW: www.biosan.rs