B2MV - Agencija za bezbednost i zdravlje na radu


B2MV - Agencija za bezbednost i zdravlje na radu

Zahvaljujemo se na interesovanju za naše usluge. B2MV Agencija za poslovno savetovanje i BZR je licencirana agencija za pružanje usluga iz oblasti “Bezbednost i zdravlje na radu (BZR)”, ranije poznatije kao “zaštit

Našu metodologiju zasnovali smo na vodećim metodima procene rizika, praktičnoj primeni Zakona o bezbednosti i zdravlju na radu, kao i na evropskoj legislativi, posebno na smernicama utvrđenim Okvirnom direktivom 89/391/EEC. Dobro urađena dokumentacija štiti poslodavca od neprijatnih posledica mogućih nezgoda, a radnika informiše o njihovim pravima i obavezama, ukazuje na moguće rizike, i obučava ih za bezbedniji i zdraviji rad.

Dozvolite da Vas bliže upoznamo sa svim aspektima procesa procene rizika, kao i pravnim obavezama svakog privrednog subjekta sa stanovišta teorije, a naročito sa stanovišta prakse, pošto nije retkost da inspektori rada različito tumače zakon od slučaja do slučaja, tako da je pogodno znati unapred koje su uobičajene kritične tačke.

Sa deset godina iskustva na terenu, imamo odličnu saradnju sa Inspektoratom rada i drugim državnim organima, a naša dokumentacija je mnogokratno proveravana i dokazana u praksi. Pozovite nas za neobvezujuću, besplatnu konsultaciju i dobićete konkretnu informaciju o Vašem specifičnom slučaju.

Ime firme: B2MV - Agencija za bezbednost i zdravlje na radu
Adresa: Patrijarha Joanikija 18, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: B2MV - Agencija za bezbednost i zdravlje na radu
Telefon: 0112322202
Mobilni 0640739670
E-mail: desk@b2mv.com
WWW: b2mv.com