Vatrosprem proizvodnja d.o.o.


Vatrosprem proizvodnja d.o.o.

VATROSPREM  je specijalizovano preduzeće za proizvodnju vatrogasnih vozila, protivpožarnih aparata i opreme, komunalnih vozila i vozila za putarsku industriju...

Vatrosprem

VATROSPREM  je specijalizovano preduzeće za proizvodnju vatrogasnih vozila, protivpožarnih aparata i opreme, komunalnih vozila i vozila za putarsku industriju.

Zahvaljujući sopstvenom razvoju i dugogodišnjoj poslovno-tehničkoj saradnji sa najpoznatijim evropskim proizvođačima, danas smo najveći proizvođači vatrogasne i komunalne opreme u Srbiji.

Naš sektor protivpožarnog inženjeringa pruža usluge projektovanja, montaže i servisiranja svih tipova instalacija za gašenje požara u skladu sa domaćim i stranim propisima. Posedujemo licence za projektovanje i izvođenje sistema za gašenje vodom (automatski sprinkleri), penom i gasovitim sredstvima (CO 2 , FM-200).

Vatrosprem je jedini ovlašćšen za poslove skladištenja i distribucije kao i za servisiranje halonskih instalacija i aparata u skladu sa domaćim propisiam i odredbama međunarodnih ugovora koje je potpisala naša zemlja.

Tradicija i iskustvo, uz visoke standarde kvaliteta i primenu najsavremenijih tehničkih resenja, garancija su pouzdanosti i sigurnosti naših proizvoda.

Spremni smo da po vašem zahtevu izvršimo sve postavljene zadatke.

Ime firme: Vatrosprem proizvodnja d.o.o.
Adresa: Kumodraska 240, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: Vatrosprem proizvodnja d.o.o.
Telefon: 2461155
Mobilni
E-mail: vatros49@ptt.rs
WWW: www.vatrosprem.co.rs