Bel Medic


Bel Medic

Bel Medic je privatna Opšta bolnica i Dom zdravlja namenjeni lečenju dece i odraslih iz skoro svih oblasti medicine, koja radi već 14 godina 24 časa dnevno. U svom sastavu ima 35 stalno zaposlenih doktora i oko 60 najeminentnijih dokto

Bel Medic -  20 godina poverenja

 

 

Dr Jasmina Knežević pedijatar- pulmolog i Milan Knežević filmski reditelj osnovali su lekarsku ordinaciju  Bel Medic u septembru 1995. godine sa žejom i idejom da naprave drugačiji koncept zdravstvene usluge  prilagođene željama i potrebama pacijenta.

 

Držeći se principa „state of the art“medicine, Dr Knežević je sa timom lekara uspela da pacijentima pruži ne samo pravovremeno i kvalitetno lečenje već i kontinuitet brige i posle završenog pregleda i izlaska iz bolnice.

Bel Medic je tokom proteklih godina prepoznat kao porodična klinika u kojoj rešenje svog zdravstvenog problema može naći cela porodica, od bebe do najstarijih članova.

Tokom dve decenije, sa prostornim proširenjem i povećanjem broja zaposlneih,   transformisala se u polikliniku  pa potom  u  Opštu bolnicu.

 

Danas ovaj zdravstveni sistem, osim bonice,  ima i  i Dom zdravlja i na raspolaganju je građanima Beograda, Srbije i pacijentima iz insotranstva  na 3 lokacije u Beogradu  na preko 2800 m².  U njemu radi 218 stalno zaposlenih i preko 400  specijalista  iz svih oblasti medicine  i stomatologije.  Mnogi od njih su profesori Medicinskog fakulteta u Beogradu, renomirani i iskusni stručnjaci u svojim specijalnostima.

 

24 satna dostupnost svih specijalističkih službi i dijagnostike, mogućnost kućne posete lekara kao i prevoza ambulantnim vozilom, pružaju  pacijentima  neophodnu sigurnost.

 

Velika pažnja tima specijalista se posvećuje i prevenciji bolesti ali i ranoj dijagnostici bolesti a kroz godišnje sistematske preglede  pojedinaca  i zaposlenih u kompanijama.

 

 

Sa otvaranjem novog krila bolnice tokom 2015, Bel Medic je proširio svoje kapacitete i time dobio  najmodernije opremljene operacione sale, jednicu intenzivne nege i nove luksuzne jednokrevetne i dvokrevetne  bolničke apartmane, restoran  i veći parking prostor.

 

U Bel Medic-u se izvode kako hitne tako i planirane operacije iz domena  opšte niirurgije, urogenitalne hirurgije, onkološke hirurgije.

 

U Centru za jednodnevnu hirurgiju se , uz laparoskopske operacije žučne kesice, operacije kile, laparoskopske ginekološke operacije,  izvode se i operacije dojke, vena, hemoroida a od nedavno i endoskopske operacije discus hernia-e.

 

Bel Medic ima ugovor o direktnom plaćanju sa 15 osiguravajućih kuća i putničkih asistencija koje su svojim osiguranicima preporučile ustanovu kao mesto gde mogu rešiti svoj zdravstveni problem: SOS International, Allianz, Cigna, Aetna, AP Companies, GMC,  International Global Benefits Group, David Shield, Mobility Saint Honore, UNIQA, Wiener Staditche, Coris Asistencija, Balkanwide asistencija....

 

Kontinuirano unapređenje procesa i kvaliteta rada,  edukacija medicinskog tima i nemedicinskog osoblja prepoznata je i od  Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije koja je akreditovala Bel Medic na maksimalnih 7 godina u decembru 2011.godine.

 

Bel Medic je dobio mnoge prestižne nagrade kao potvrdu svog rada i odnosa prema pacijentima. Ovo neka od dobijenih priznanja:

 

  • Nagrada ‘Najbolje iz Srbije’ u oblasti medicine, 2006. godine, kao predstavnik Bel Medic-a
  • Nagrada ‘Superbrands’ u oblasti medicine, kao jedan od najboljih brendova u Srbiji, 2007. godine, kao predstavnik Bel Medic-a
  • Nagrada ‘Najbolje iz Srbije’ prvo mesto u kategoriji Uslužna korporativna mala preduzeća - korporativni brend, 2009. godine, kao predstavnik Bel Medic-a
  • 2015. Bel Medic opšta bolnica je dobila priznanje NACIONALNI ŠAMPION u kategoriji odnos prema pacijentima/klijentima od strane stručnog žirija „European business awards“.

 

 

 

 

Ime firme: Bel Medic
Adresa: Koste Jovanovića 87, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: Bel Medic
Telefon: 0113091000
Mobilni 0693091000
E-mail: info@belmedic.com
WWW: www.belmedic.com