Poliklinika ANTAMEDICA


Poliklinika ANTAMEDICA

Medicinska usluga vrhunskog kvaliteta, možete dobiti u srcu Beograda na Vračaru, u blizini Hrama Svetog Save. U prijatnom ambijentu poliklinike ANTAMEDICA dočekaće Vas stručno i ljubazno medicinsko osoblje, potpuno posvećeno V

Medicinska usluga vrhunskog kvaliteta, možete dobiti u srcu Beograda na Vračaru, u blizini Hrama Svetog Save. U prijatnom ambijentu poliklinike ANTAMEDICA dočekaće Vas stručno i ljubazno medicinsko osoblje, potpuno posvećeno Vama. Preglede će obaviti vrhunski stručnjaci, koristeći najsavremeniju medicinsku opremu. Brzo i efikasno ćemo organizovati sve potrebne preglede, štedeći Vaše vreme i novac.

Obavljamo specijalističke preglede iz svih oblasti interne medicine: kardiologije, pulmologije, gastroenterologije, nefrologije, endokrinologije, hematologije, reumatologije, ginekologije, fizikalne medicine. Prema potrebi konsultujemo stručnjake iz ostalih oblasti medicine.

U prostorijama poliklinike obavljamo dopunske dijagnostičke procedure: EKG, holtere EKG-a i krvnog pritiska u toku 24h, ergometriju, spirometriju, ultrazvuk color doppler svih organa, videokolposkopija, CTG, kompletnu laboratoriju (urin, krv, brisevi, patohistologija), endoskopiju (gastroskopija, kolonoskopija, anoskopija).

Iskusno medicinsko osoblje u komfornim uslovima obavlja medicinske intervencije i sprovodi terapijske procedure, poštujući najviše standarde, principe savremene medicine i preporuke Svetske zdravstvene organizacije..

Poliklinika ANTAMEDICA - ZNANJE, ISKUSTVO, POVERENJE

MISIJA

“ DOSTUPNOST KVALITETNE i KOMPLETNE MEDICINSKE USLUGE UZ STALNO UNAPREĐENJE KVALITETA RADA, PRAĆENJE NAJSAVREMENIJIH MEDICINSKIH DOKTRINA i USAVRŠAVANJE ZAPOSLENIH SA CILJEM DA SE PRUŽI MAKSIMUM U PREVENCIJI i SANIRANJU OBOLJENJA NA DOBROBIT NAŠIH PACIJENATA ”

STRATEŠKI CILJEVI

    *      Pružanje visoko kvalitetne, profesionalne, blagovremene i kompletne medicinske usluge pacijentu od postavljanja dijagnoze do primene najsavremenije terapije u skladu sa savremenim medicinskim dostignućima (neinvazivna i invazivna dijagnostika, konzervativno i hirurško lečenje, nega, preventivni pregledi i screening pregledi u cilju ranog otkrivanja bolesti)
    *      Dostupnost pacijentima (dostupnost nasih usluga na više lokacija i u kućnim uslovima, putem telefona i interneta, kao i pristupačne cene)
    *      Pokretanje i podržavanje aktivnosti u cilju promovisanja prevencije, ranog otkrivanja bolesti i edukacije stanovništva
    *      Preuzimanje i podrška aktivnostima sa ciljem podizanja zdravstvene prosvećenosti sugrađana
    *      Kontinuirano usavršavanje i edukacija našeg osoblja, kao i uspostavljanje saradnje sa eminentnim stručnjacima i institucijama u cilju pružanja što kvalitetnije i kompletnije medicinske usluge
    *      Praćenje trendove u medicini, opremi i veštinama, te njihovo uvođenje u naš rad
    *      Poštovanje želja i zahteva pacijenata, ali samo ako su u skladu sa pravilima struke
    *      Dugoročna trajnost i zadovoljstvo pacijenata

VIZIJA

Naša VIZIJA je da zahvaljujući ukazanom poverenju i nesebičnom zalaganju svih zaposlenih napredujemo dok ne postanemo ustanova u kojoj ćete moći da dobijete sve vrste usluga – da porastemo do opšte bolnice.

    *      Ne pristajemo na kompromise u terapiji i ne nudimo polovična rješenja.
    *      Garantujemo vrhunski kvalitet materijala, opreme i postupaka.
    *      Terapiju temeljimo na timskom  pristupu.
    *      Volimo to što radimo, a naše znanje, stručnost i iskustvo u službi su naših pacijenata.

Ime firme: Poliklinika ANTAMEDICA
Adresa: Nebojšina 30, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: Poliklinika ANTAMEDICA
Telefon: 0113441515
Mobilni 0653441515
E-mail: poliklinika@antamedica.com
WWW: www.antamedica.com