Medicinski Sistem Beograd MSB


Medicinski Sistem Beograd MSB

Zdravstvena ustanova opšta bolnica Medicinski Sistem Beograd MSB osnovan je 2004. godine i nalazi se na dve lokacije u Beogradu. Hospitalni deo sa operacionim blokom smešten je u ulici Vojvode Stepe 323 na opštini Voždovac...

Zdravstvena ustanova opšta bolnica Medicinski Sistem Beograd MSB osnovan je 2004. godine i nalazi se na dve lokacije u Beogradu. Hospitalni deo sa operacionim blokom smešten je u ulici Vojvode Stepe 323 na opštini Voždovac, dok se poliklinički deo nalazi u Maglajskoj ulici br. 30 na Dedinju.
U polikliničkom delu našim pacijentima pružamo veliki broj usluga iz preventivne medicine, dijagnostike i terapije većine oboljenja. Na jednom mestu objedinjeno je više medicinskih grupacija sa ciljem da se zadovolje svetski standardi u dijagnostici i lečenju pacijenata.
U svom sastavu imamo najmodernije opremljene ambulante za internu medicinu (kardiologija, pulmologija, nefrologija, reumatologija, endokrinologija, gastroenterologija, hematologije itd) pedijatriju, urologiju, ginekologiju i hirurgiju kao i vrhunske konsultatnte iz oblasti neurologije, psihijatrije, ortopedije,  ORL, kožnih bolesti  i mnogih drugih grana medicine. U mogućnosti smo da izvršimo kompletnu dijagnostiku . UZ, rentgen, gastroskopija, colonorectoskopija, 4D UZ pregledi u trudnoći, biopsijske procedure sa HP verifikacijom za 24 sata (prostata, bešika, grlić materice, debelo crevo, želudac i mnoge druge),  kao i kompletne laboratorijske analize .
U okviru naše bolnice radi centar za pulmologiju,alergologiju I torakalnu hirurgiju.
Najsavremenije metode prevencije, dijagnostike I lečenje bolesti pluća I disajnih puteva sa uspehom se primenjuju u kliničkoj praksi MSB-a.
Naš tim iz ove oblasti predstavljaju imena poput, prof.dr Dragan Mandarić –torakalni hirurg,  doc.dr Miodrag  Vukčević –pulmolog,  prim.dr Zorica Plavšić-pulmolog,  prim.dr Olga Vulićević- dečiji pulmolog.

Posebno ističemo naše onkološko odeljenje na kome rade vrhunski stručnjaci iz ove oblasti (prof. dr Radan Džodić,  ass. dr Ivan Marković,  mr sci.med dr Kata Dabić,  prof.dr Ljiljana Jelić…).
U okviru Onkološkog odeljenja MSB otvoren je prvi privatni radioterapijski centar u Srbiji. Ovaj centar se bavi zračenjem malignih tumora, ginekološke regije, prostate , rektuma, bronha, nazofarinksa i dr. Ova vrsta zračenja se naziva Brahiterapija i predstavlja direktno zračenje u sam tumor.
U operacionom bloku se izvode sve operacije iz domena ginekološke hirurgije, urološke hirurgije i to otvorene i endoskopske, maksilofacijalne hirurgije, dečije hirurgije, opšte hirurgije, hirurgije genitalija i promene pola, estetske (plasticne) i rekonstruktivne, koloproktalne kao i onkoloske hirurgije dojke, tireoidne zlezde,  koze, mekih tkiva, torakalne hirurgije  itd. Za operisane pacijente obezbeđen je apartmanski smeštaj sa celodnevnom medicinskom negom.
Opšta bolnica Medicinski Sistem Beograd u svom sastavu ima centar za urolitijaze, gde se vrši razbijanje kamena u bubregu i mokraćnim putevima najsavremenijom metodom spoljašnjeg udara ESWEL kao i kroz kanal endoskopski LITOKLAST.
 U sklopu urološkog  odeljenja radi centar za bolesti prostate i bešike. Centrom rukovode naši naj eminentniji stručnjaci iz ove oblasti , akademik prof.dr Jovan Hadžidjokić,  doc.dr Miodrag Aćimović.
MSB raspolaže sa potpuno opremljenom stomatološkom ambulantom koja radi u okviru odeljenja maksilofacijalne hirurgije. Pružamo usluge popravke, protetike, implanata, beljenja, preventive, vadjenja i operativnog lečenja zuba i vilica, za decu i odrasle.
Korporativnim klijentima i pojedincima pružamo usluge sistematskih pregleda iz svih oblasti medicine.
S poštovanjem
  Vaš  MSB
Opšta bplnica
MEDICINSKI SISTEM BEOGRAD

Ime firme: Medicinski Sistem Beograd MSB
Adresa: Vojvode Stepe 323, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: Medicinski Sistem Beograd MSB
Telefon: 0113970666
Mobilni 0653970999
E-mail: medicinskisistem@gmail.com
WWW: www.msbeograd.com