Samostalna stomatološka ordinacija SAVADENT


Samostalna stomatološka ordinacija SAVADENT

Stomatološka ordinacija SAVADENT funkcioniše uspešno već više od deset godina. Ordinacija je opremljena najsavremenijom aparaturom, neophodnom za pružanje što kvalitetnijih usluga svojim pacijentima...

Stomatološka ordinacija SAVADENT funkcioniše uspešno već više od deset godina.

Ordinacija je opremljena najsavremenijom aparaturom, neophodnom za pružanje što kvalitetnijih usluga svojim pacijentima.

Pored toga, u ordinaciji SAVADENT obavljaju se i intervencije iz oblasti oralne hirurgije, paradentologije i ortodoncije. Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa eminentnim stručnjacima iz tih oblasti.

Prioritet ordinacije je: uvek biti u trendu, pratiti inovacije i primenjivati ih u praksi. Tako smo jedni od pionira u beljenju zuba, upotrebi bezdentalnih porcelansih krunica, fiberglas nadogradnji...
Ordinacija ima sopstvenu zubotehničku laboratoriju specijalizovanu za izradu svih vrsta porcelanskih krunica i mostova.

Ono što krasi ovu ordinaciju, pored stručnih i kvalitetnih usluga, jeste posebna pažnja i odnos prema pacijentima, koji uglavnom nerado dolaze i imaju patološki strah od zubara.
U čekaonici ne pravimo gužvu, jer želimo maksimalno da se posvetimo svakom pacijentu na adekvatan način. Naš cilj je da konačno pacijenti sa osmehom dolaze i sa osmehom i napuštaju stomatološku ordinaciju.

Ime firme: Samostalna stomatološka ordinacija SAVADENT
Adresa: Đure Daničića 15, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: Samostalna stomatološka ordinacija SAVADENT
Telefon: 0113038799
Mobilni 0642127511
E-mail: savadent@gmail.com
WWW: www.savadent.co.rs