Medical Point internistička ordinacija


Medical Point internistička ordinacija

Naši lekari bave se lečenjem hroničnih i akutnih bolesti ali i prevencijom.Redovni pregledi omogućavaju nam da na vreme otkrijemo i lečimo Vaše hronične bolesti i stanja. Filozofija ordinacije je: rano otkrivanje bolesti,

MEDICAL POINT je specijalistička ordinacija interne medicine

Nalazimo se u mirnom delu Vračara, u blizini Hrama Svetog Save.

U našoj ordinaciji lekari specijalisti i ostalo medicinsko osoblje, svojim znanjem, trudom i posvećenošću pacijentima pružaju usluge iz svih oblasti interne medicine.

Za nas je svaki pacijent važan i tu smo  da Vam na svaki način pomognemo i  doprinesemo da se osećate kao kod svoje kuće.

Tim naših lekara i ostalog medicinskog osoblja će uvek imati vremena  da Vas sasluša, posavetuje i učini sve da Vam pomogne.

 

“Medical Point” za Vas i vašu porodicu obezbeđuje visoko kvalifikovani tim lekara, medicinskih sestara i tehničara koji su u svakom trenutku spremni da na telefonski  poziv u najkraćem roku dođu kod Vas i pruže najbolju medicinsku uslugu.

 

Pacijenti koji zbog svog zdravstvenog stanja nisu u stanju da dođu u ordinaciju, imaju mogućnost da pozovu naš Call Centar, razgovaraju sa lekarom koji će im dati besplatan savet i ako je potrebno u najkraćem roku organizovati kućnu posetu.

 

Pored samog pregleda u kućnoj poseti, naše iskusno medicinsko osoblje pruža i sve usluge nege bolesnika.

 

Naši lekari dolaze na poziv u sve delove Beograda a obezbeđujemo i transport pacijenata do Kliničkih centara i do kuće u kompletno opremljenim ambulantnim vozilima sa medicinskom pratnjom.

Ime firme: Medical Point internistička ordinacija
Adresa: Internacionalnih brigada 22, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: Medical Point internistička ordinacija
Telefon: 0112442402
Mobilni 0692442402
E-mail: office@medicalpoint.rs
WWW: www.medicalpoint.rs