Agencija R.P. " I.M.I. "


Agencija  R.P.  " I.M.I. "

Agencija za racunovodstvene poslove "I.MI.I"pruza knjigovodstvene usluge preduzecima,preduzetnicima, SUR.SZTR i sl...Dugogodisnje iskustvo,sertifikat kompjuterska obrada podataka dolazimo kod VAS.

  -   Agencija " I.M.I. "  za računovodstvo, finansije i poreski konsalting  uspešno pruža knjigovodstvene usluge nizu preduzeća i preduzetnika .Vizija nam je da efikasno i efektivno ostvarujemo svoju ulogu u datom sistemu privređivanja i tako postanemo lider u oblasti pružanja računovodstvenih usluga. Uvek ćemo promovisati timski rad, poboljšanje kvaliteta i savršenost u svim fazama našeg poslovanja. Obavezujemo se da obezbedimo prijatnu radnu sredinu za zaposlene kao najvažniji resurs.
Pružamo usluge iz oblasti računovodstva, finansija,konsaltinga ....

      -  Orjentisani smo prema malim pravnim licima kao i prema uspešnim preduzetnicima. Razumeli smo da su naša poslovna egzistencija i kontinuirani uspeh uslovljeni stepenom u kojem ispunjavamo našu odgovornost prema klijentima.
      -  Ciljevi su nam da kvalitet usluga stalno podižemo na viši nivo a asortiman usluga što više proširimo kako bi sa nasom ponudom bili konkurentniji od drugih sličnih firmi i da ostvarimo dugotrajan  odnos sa klijentima zasnovan na medjusobnom   poverenju  i stručnoj saradnji.
    Zašto bi  odabrati nas?

     - Odlučite li se da  brigu o poslovnim knjigama Vaše firme poveriti nama ," A.R.P.-I.M.I. "  Vam garantuje  uslugu koja je u celosti usklađena sa zakonima i propisima Republike Srbije. Preuzimamo sve administrativne poslove i tako omogućuvamo  Vašoj firmi da se bavi svojom delatnošću. U svom radu redovno pratimo sve savremene zakone i propise koji su važni za naše klijente i obaveštavamo ih o svim novostima bitnim za poslovanje. Savet ili potrebnu informaciju možete dobiti u obliku i na način na koji želite. Imamo i organizovanu dostavu dokumentacije za ceo Beograd kako bi smo uštedeli Vaše vreme. Kvalitetnim radom težimo stvaranju trajnih vrednosti! Brigom za svakog našeg klijenta stvaramo trajno partnerstvo, prožeto uzajamnim poverenjem. ali i posebnu pažnju koju poklanjamo svakom korisniku svojih usluga, tako da klijent ima sasvim jasan osećaj da se nalazi na mestu na kome se neko stara o njegovoj firmi, gde ce uz puno uvažavanja dobiti stručnu i profesionalnu uslugu i pomoć.

Tehnicki smo odlicno opremljeni radimo u knjigovodstvenom programu  Tayruss koji svojim .karakteristikama moze  zadovoljiti potrebe za brzim unosom podataka, kvalitetnom izradom najraznovrsnijih izveštaja kao i sigurnim spremanjem i arhiviranjem podataka.Umrežavanju računara ( 6 kompjutera ) u najsavremenije telekomunikacijske mreže radi preglednosti i dostupnosti podataka.
Opremanju i uređenju radnog prostora na način kojim se i zaposlenima i klijentima omogućuje kvalitetan, ugodan i siguran način rada. 

Ime firme: Agencija R.P. " I.M.I. "
Adresa: Juhorska 3 , BEOGRAD
Radno vreme:
no image
Ime firme: Agencija R.P. " I.M.I. "
Telefon: 0112780872
Mobilni 0641141257
E-mail: vojkanimi@hotmail.com
WWW: www.arp-imi.tk