Blumen Group d.o.o


Blumen Group d.o.o

Blumen group je agencija specijalizovana za razvoj i implementaciju strateškog komuniciranja i strateškog planiranja u svim oblastima života i rada. Ovakvo opredeljenje rezultat je prethodnog dugogodišnjeg iskustva i stalnog

Blumen group je agencija specijalizovana za razvoj i implementaciju strateškog komuniciranja i strateškog planiranja u svim oblastima života i rada. 
Ovakvo opredeljenje rezultat je prethodnog dugogodišnjeg iskustva i stalnog usavršavanja iz oblasti upravljanja proizvodnim procesima, tržišnim pozicioniranjem, marketinškim komunikacijama i naročito – komunikacijskim menadžmentom.
Od 2001. godine do danas, u godinama značajne ekspanzije marketinških i usluga odnosa s javnošću u Srbiji, strpljivo smo gradili i uspešno izgradili imidž pouzdanog, profesionalnog i odgovornog partnera, posvećenog ostvarivanju ciljeva  i napretku svojih klijenata i svog okruženja.
Inovativnost i kreativnost imperativ su našeg poslovanja, a život «otvorenog uma» i generisanje promena u nama i oko nas - imperativ su našeg postojanja.

Ime firme: Blumen Group d.o.o
Adresa: Radoja Domanovića 16, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: Blumen Group d.o.o
Telefon: 0113861970
Mobilni
E-mail: info@blumen.co.rs
WWW: www.blumen.co.rs