Serbos International ogranak Imperijum nekretnine


Serbos International  ogranak  Imperijum nekretnine

Osnovna delatnost agencije je izdavanje i prodaja stanova, kuća i poslovnih prostora. Naš stručni tim čine profesionalci čije dugogodišnje iskustvo i znanje omogućavaju da agencija uspešno posluje na trži&scaro

 Osnovna delatnost agencije je izdavanje i prodaja stanova, kuća i poslovnih prostora.

Naš stručni tim čine profesionalci čije dugogodišnje iskustvo i znanje omogućavaju da agencija uspešno posluje na tržištu nekretnina vec 10 godina. Poslovnost u radu i uvažavanje želja klijenata su osnovna načela na kojima se zasniva uspeh u poslovanju agencije, a veliki broj klijenata je samo potvrda kvaliteta i uspešnog rada.

Osnovni princip rada agencije je naplata po realizaciji, što znaci da klijenti ne plaćaju usluge agencije sve dok njihov zahtev ne bude realizovan. Agencija svim svojim klijentima pruža pravnu sigurnost prilikom izdavanja, prodaje ili kupovine nekretnine. Naša ponuda nekretnina se ažurira svakog dana, a naši zaposleni će vam pomoći da na najlakši i najbrži način pronađete nekretninu koja vam odgovara.

Agencija, zajedno sa svojim dugogodišnjim saradnicima, nudi usluge u oblasti svih zanatskih radova koje je potrebno uraditi u vašem prostoru, kao i uslugu selidbe.

Ukoliko želite da, na kvalitetan i siguran način iznajmite, prodate ili kupite nepokretnost, kontaktirajte nas.

Mi smo tu zbog vas!

Ime firme: Serbos International ogranak Imperijum nekretnine
Adresa: Palih Boraca 52 ogranak Bul.Zorana Djindjica, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: Serbos International ogranak Imperijum nekretnine
Telefon: 0113196471
Mobilni 0638575755
E-mail: office@imperijumnekretnine.com
WWW: www.imperijumnekretnine.com