Brana komerc DOO


Brana komerc DOO

Veleprodaja delova za privredna vozila (kombi vozila, kamioni, autobusi građevinske mašine iz programa IMK "14. oktobar", "Radoje Dakić" i dr.) .

Servisiranje i baždarenje tahogfafa, izrada i popravka svih vrsta sajli, servisi

Naša osnovna delatnost je trgovina na veliko rezervnim delovima za vozila iz privrednog programa.

Poslujemo od 1998. godine i tokom razvoja dostigli smo poziciju na kojoj nas prepoznaje veliki broj poslovnih partnera i sa koje uspešno gradimo kontakte sa novim saradnicima.
U skladu sa osnovnom delatnošću, pretežno smo orjentisani ka transportnim, saobraćajnim i komunalnim preduzećima, privrednim društvima u oblastima izgradnje i održavanja objekata, puteva i dr., odnosno prema poslovnim subjektima koji u svom voznom parku imaju privredna vozila.

Zbog toga smo razvoj firme usmerili ka obezbeđenju kompletnosti i komplementarnosti asortimana artikala kroz uspostavljenu saradnju sa najpoznatijim domaćim i inostranim proizvođačima i ovlašćenim distrubuterima.

Kao zasebne programe usluga razvili smo servis u okviru kojeg nudimo i relizujemo servis delova, sklopova, grupa uređaja i motora (do generalnog remonta) i periodične preglede, dijagnostiku i popravke svih vrsta tahografa i svih vrsta sajli.

Za navedene delatnosti raspolažemo svim potrebnim i adekvatnim resursima i potencijalima: ljudskim, prostornim i materijalnim.

Pozivamo Vas da kroz saradnju sa nama i Vi pronađete Vaš poslovni interes. Na jednom mestu naći ćete kompletan asortiman programa ZASTAVA, FAP, IMK 14.OKTOBAR, RADOJE DAKIĆ, IMR, IMT, MERCEDES, IVECO, MAN, DEUTZ, TAM, KAMAZ..., a iz ponude posebno izdvajamo jedinstvenu ponudu rezervnih delova za zglobne šumske traktore LKT .

Ime firme: Brana komerc DOO
Adresa: Miletine bune bb, Kruševac
Radno vreme:
no image
Ime firme: Brana komerc DOO
Telefon: 037492332
Mobilni 063492565
E-mail: branakomerc1@nadlanu.com
WWW: branakomerc.co.rs