Ruski


Ruski

Firma RUSKI osnovana je 1965. godine i tradiciju uspešnog poslovanja nastavlja druga generacija u porodici. RUSKI u svom sastavu ima specijalizovan servis za vozila ruskih proizvođača automobila, ovlašćeni servis LADA vozila

Firma RUSKI osnovana je 1965. godine i tradiciju uspešnog poslovanja nastavlja druga generacija u porodici.

RUSKI u svom sastavu ima specijalizovan servis za vozila ruskih proizvođača automobila, ovlašćeni servis LADA vozila. Ova poznata firma svakodnevno na stanju ima široku lepezu artikala (oko 4500), što je ujedno čini kompleksnom kompanijom.

Pored dugogodišnje tradicije, RUSKI se odlikuje i kvalitetom, savremenom opremom. Prepoznatiljiv kvalitet usluga je posledica stalnog usavršavanja, kako zaposlenih tako i tehnike.

Od 01.01.2007 u ponudi servisa RUSKI je nova usluga koja omogućava dijagnosticiranje kvarova na automobilima najsavremenijom opremom kompanije BOSCH.
BOSCH predstavlja svetskog lidera u proizvodnji autodelova i opreme i razvoju savremenih sistema u vozilima.
Kompanija RUSKI je investirala u opremu i školovala kadrove koji sada mogu svojim znanjem uz upotrebu računara i specijalizovanog softvera izvršiti pregled, ustanoviti i otkloniti sve vrste kvarova na savremenim automobilima.
Kao deo BOSCH CAR servisne mreze u svakodnevnom su kontaktu sa stručnjacima Bosch-a u cilju dostizanja i održavanja najviših standarda usluge.
U servisu RUSKI vrši se ugradnja isključivo originalnih rezervnih delova u kvalitetu prve ugradnje.

U novootvorenom delu servisa nudimo usluge vezane za:
• kompjutersku dijagnostiku
• elektriku i elektroniku
• benzinske i dizel sisteme ubrizgavanja.

RUSKI je i ovlašćeni diler LADA vozila. U našoj ponudi se nalazi kompletna gama ovog ruskog proizvođača (L-110, L-111, L-112, NIVA, L-1118 Kalina).

Preko 150 stalnih komitenata među kojima se nalaze firme koje se finansiraju iz budžeta države ( MUP, ŽANDARMERIJA , GRADSKI CENTAR ZA SOCIJALNI RAD) i druge firme poput PRO-TECH TEAM DOO, KOVING DOO, KONSING DOO, DR, OETKER, GP HIDROTEHNIKA- HIDROENERGETIKA, PROJEKTOMONTAŽA i mnoge druge su potvrda kvaliteta i pouzdanosti.

Ime firme: Ruski
Adresa: Pastroviceva 12, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: Ruski
Telefon: 0113554555
Mobilni
E-mail: ruskidoo@sezampro.rs
WWW: www.ruski.co.rs