Beissbarth-Rakočević d.o.o.


Beissbarth-Rakočević d.o.o.

Masine za centriranje trapa, balanserke tockova, demonterke guma, dizalice, kompresori, vulkanizerska oprema

Na tržištu autoservisne opreme naše preduzeće nalazi se od 1991. godine kao zvanični uvoznik i distributer poznatog nemačkog proizvođača autoservisne opreme BEISSBARTH GmbH. Od 2007. godine proširujemo delatnost uvođenjem u naš program opreme italijanskog proizvođača CEMB S.p.a. Sastavni deo naše delatnosti čini servisna i post-prodajna podrška za svu opremu koju imamo u ponudi.

Naša lokacija

Obrenovačka 4. deo 18, 11253 Sremčica
Tel./fax 011/2523-756
E-mail: info@rakocevic.rs

Locirani smo u Sremčici, 20 kilometara južno od Beograda, veoma blizu ključnih regionalnih i magistralnih saobraćajnica kao što su Autoput E-75 i obilaznica oko Beograda (sa severne strane), a sa južne strane je direktan ulaz sa Ibarske magistrale. Geografski gledano, podjednako smo pristupačni iz svih krajeva Srbije.

Naši klijenti
Bazu naših klijenata čini trenutno više od 200 kupaca u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori. Šarolika struktura naših klijenata sastavljena je od zvaničnih distributera vozila (kao što su Autokomerc, Mercedes Srbija, Delta-M itd.), velikih autoservisnih centara (Beoguma) i mnogobrojnih manjih autoservisnih radionica i vulkanizerskih radnji. Pogledajte neke od slika sa naše referenc liste.

Naše prostorije
U sklopu prostorija našeg preduzeća osim kancelarija nalaze se i savremeno opremljena servisna radionica i izložbeni prostor u kome možete pogledati i testirati neke od najatraktivnijih proizvoda.

Ime firme: Beissbarth-Rakočević d.o.o.
Adresa: Obrenovačka 4. deo 18, Sremčica
Radno vreme:
no image
Ime firme: Beissbarth-Rakočević d.o.o.
Telefon: 0112523756
Mobilni
E-mail: info@rakocevic.rs
WWW: www.rakocevic.rs/