MODULAR


MODULAR

Projektovanje i inzenjering

MODULAR čini ekipa mladih i iskusnih inženjera okupljeni oko ideje da se posao stvaranja objekata i prostora dovede na nivo visokog profesionalizma povezanog sa duhom umetnosti koji je neraskidivi deo arhitekture. Dosledno se trudimo da nađemo pravu meru izmedju želja, mogućnosti i domaćinskog odnosa prema svakom projektu.

MODULAR poseduje najsavremeniju računarsku opremu, kompletnu opremu za kopiranje i kolor štampu do formata AO, profesionalnu digitalnu color laser štampu sa RIPom do formata SRA3, profesionalni copy centar sa 76 kopija u minuti kao i opremu za obradu automatsko savijanje, pakovanje i koričenje projekata.

Celokupna izrada i finalizacija AG projektne dokumentacije se završava u okviru firme, bez zavisnosti od spoljnje saradnje.

Novi poslovni prostor MODULARA u ul.Andre Nikolića 1-3 je opremljen modernim nameštajem, računarskom mrežom, telefonskom centalom, internet vezom, centralnom klimatizacijom, salom za sastanke... 

Posedujemo bogatu biblioteku stručne literature, časopisa kao i profesionalnih kataloga i uzoraka vodećih svetskih i domaćih firmi povezanih sa izgradnjom.

Trudimo se da pratimo trendove i napredke u projektovanju i realizaciji objekata, ali smo i pobornici starih proverenih vrednosti.

Ime firme: MODULAR
Adresa: Ustanicka 189, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: MODULAR
Telefon: +381
Mobilni +381649009276
E-mail: glisa@modular.rs
WWW: www.modular.rs