as design


as design

AsDesign Info Vršimo usluge gletovanje, krečenje, poludisperzijom, disperzijom, akrilnim, plastičnim bojama, dekorativni program, premazi za drvo i metal na uljanoj i vodenoj bazi, knauf filozofiju-kompletni sistemi, fasade, hidroizolacij

Z

adovoljstvo nam je da Vam predstavimo deo radova i usluge koje nudimo - u nadi da ćete iz njih dobiti ideju za uređenje svog porodičnog, poslovnog ili drugog prostora i angažovati nas za pretvaranje Vaših stambenih objekata u prostor koji odiše radošću i lepotom.

krecenje, krečenje

Iskustvo i kvalitet na prvom mestu!

Iza našeg rada stoji dugogodišnje iskustvo - sticano u oblasti molersko-farbarskih, gipsarskih i fasadnih radova. Ovaj segment osnova je iz koje proističe kvalitet svake naše usluge.

Poverenje

Poštovanje rokova i dogovora veoma je bitna stavka koja se često izostavlja iz prvog plana ugovaranja posla. Za nas je ovaj deo vrlo bitan. Jer poverenje se dugo stiče, a lako gubi.

 
Cene radova...
Cena
je obično ključni faktor pri odabiru izvođača radova. Ali pored materijalnog dela, razmislite i o tome da u svoj dom ili radni prostor primate radnike koji će tu biti veći deo narednih dana. Zato razmislite o poverenju i pedantnosti radnika firme koju upošljavate.

U poređenju sa ponudom usluga i cenama na našem tržištu, nudimo Vam profesionalnost i kvalitet po ATRAKTIVNIM CENAMA. Pozovite nas i i uverite se sami.

 

 

Pozovite nas: Telefon: 063 / 24-34-88, E-mail: office@asdesign.rs Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Materijali

Svi materijali sa kojima radimo vrhunskog su kvaliteta, bilo da se radi o krečenju, gipsarskim ili fasadnim radovima. Pogledajte neke od najpopularnijih materijala koji mogu oplemeniti i prostor oko Vas.

Ime firme: as design
Adresa: , beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: as design
Telefon:
Mobilni 0652434888
E-mail: srki1974@gmail.com
WWW: www.asdesign.rs