EnCoTech doo


EnCoTech doo

Usteda energije i tehnicko odrzavanje objekata, konsultantske usluge pri gradnji i opremanju hotela,zastupanje, prodaja i servis opreme za hotele poznatih svetskih firmi Bonnet International, Lavamac, Ilsa, Sidi Mondial,Orbita Technology.

Direktor i osnivač firme ENCOTECH je Žarko Galić Dipl-Maš-Inženjer. G-din Galić je započeo karijeru u firmi Energoprojekt gde je radio 6 godina na poslovima projektovanja i instaliranja klimatizacione opreme na projektima u zemlji i inostranstvu.

Nakon završetka gradnje hotela Hyatt Regency Beograd 1989, počeo je da radi za poznati svetski hotelski lanac Hyatt International. Na poziciji direktora održavanja je radio 20 godina i stekao ogromno iskustvo u upravljanju, održavanju i renoviranju hotela.

u hotelu Hyatt Regency Beograd je izvršio kompletnu primopredaju objekta uz kontrolu i pregled svih instaliranih sistema i opreme. Održavao je objekat sa timom koji je sam obučio i osposobio da radi po najvišim standardima.

Organizovao i uradio renoviranje hotela u nekoliko faza uz stalni rad hotela. Renoviranje je uključilo sledeće : gostinske sobe, restorane, sportski centar, kuhinje i kancelarije i tehničke sisteme- nova telefonska centrala, brzi Internet, kompjuterska mreža, satelitski TV i CCTV sistem, centralni sistem za nadzor i upravljanje, kontrola pristupa parkinzima i dimovanje svetla.

Tokom svoje karijere u Hyatt International-u bio je angažovan od strane te kompanije u inspekciji i primopredaji novih hotela u inostranstvu.

U periodu od 2006-2009 na svoju inicijativu je instalirao sisteme za štednju energije i smanjio potrošnju za 25% što je donelo uštedu hotelu od 150,000.00 eura godišnje.

Ime firme: EnCoTech doo
Adresa: Ljermontova 13, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: EnCoTech doo
Telefon: 0113477942
Mobilni 069670311
E-mail: encotech@neobee.net
WWW: www.encotech.co.rs