limar neša


limar neša

Firma se bavi građevinskom limarijom,izolacijom,ventilacijom,kao i proizvodnjom snegobrana i solarnih kolektora.

RADNJA JE POČELA SA RADOM 1999god , I TO SA LIMENOM GALANTERIJOM I AMBICIJAMA DA OVLADA CELOKUPNIM LIMARSKIM OPUSOM. VEĆ NAKON DVE GODINE , RADI PUNIM KAPACITETOM . OVAKAV REZULTAT JE POSTIGNUT ZAHVALJUJUĆI PROFESIONALNOM ODNOSU PREMA POSLU , DOBROJ IZVEDBI RADOVA , POŠTOVANJU ROKOVA , I KONKURENTNIM CENAMA. VEĆ 2006 god.RADNJA DOSTIŽE SVOJ VRHUNAC U OVOM SASTAVU I KREĆE U RAZMIŠLJANJE O BUDUĆEM UNAPREĐENJU PROIZVODNJE.

    NEKOLIKO GODINA U NAZAD , PRIMETIO SAM DA BESPOTREBNO BACAM ELEKTRIČNU ENERGIJU ZA ZAGREVANJE VODE , T.J. ŠTO JE TOPLIJE VREME , VIŠE ENERGIJE TROŠIM. U RAZGOVORU SA DUGOGODIŠNJIM SARADNIKOM , GOSPODINOM PETROM MEDIĆ - MAŠINSKIM INŽINJEROM IZ INSTITUTA U VINČI , IZLOŽIO SAM SVOJ PROBLEM.

        TAKO JE 2006god . NASTAO PROJEKAT SOLARNOG KOLEKTORA LN 2000. TIME SE OTVORILA I MOGUĆNOST ZA DALJI RAZVOJ FIRME. SAMIM TIM , NAMETNULI SU SE :

NOVI ZADACI I CILJEVI RADNJE :

    * PRIKUPLJANJE , RAZVIJANJE , STICANJE I PRENOŠENJE ZNANJA O OBNOVLJIVIM IZVORIMA ENERGIJE
    * PRIMENA ZNANJA I EDUKOVANJE GRAĐANA O OBNOVLJIVIM IZVORIMA ENERGIJE

NAŠE ŽELJE :

    * PRAKTIČNA PRIMENA TEHNOLOGIJA I ZNANJA IZ OBLASTI OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE.
    * EDUKACIJA BUDUĆIH KORISNIKA SOLARNIH SISTEMA I SVIH DRUŠTVENIH SLOJEVA SA AKCENTOM NA PROBLEM ZAGAĐENJA ČOVEKOVE OKOLINE KORIŠĆENJEM FOSILNIH GORIVA.

Ime firme: limar neša
Adresa: 9.maja br 2, 11211 beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: limar neša
Telefon: 0113321401
Mobilni 0641145968
E-mail: limarnesa@gmail.com
WWW: www.limarnesa.co.rs