Best izgradnja d.o.o.


Best izgradnja d.o.o.

G.P."BEST IZGRADNJA" preduzeće za visokogradnju i niskogradnju, inženjering, trgovinu, proizvodnju i usluge d.o.o., sa sedištem u Novom Sadu, Trg republike br.10/III. Od osnivanja preduzeća do danas smo orijentisani na sve građevi

G.P."BEST IZGRADNJA" preduzeće za visokogradnju i niskogradnju, inženjering, trgovinu, proizvodnju i usluge d.o.o., sa sedištem u Novom Sadu, Trg republike br.10/III. Od osnivanja preduzeća do danas smo orijentisani na sve građevinske radove niskogradnje (mašinski i ručni iskop, podbušivanje saobraćajnica i puteva); visokogradnje (izgradnja stambeno poslovnih objekata, izgradnja industrijskih objekata, sanacija oštećenih građevinskih objekata) kao i zanatskih radova (molersko-farbarski, parketarski, instalaterski, limarski i bravarski). Ulaganje u osnovna sredstva i stručnu radnu snagu je konstantna, što dovodi do izvođenja najspecifičnijih građevinskih radova za najeminentnije investitore.

Takođe se bavimo proizvodnjom, prodajom i transportom gotovog betona, uz redovno ispitivanje kvaliteta, proizvodnjom i prodajom fert gredica svih dimenzija  (atest Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada), prodajom glatkog i rebrastog obrađenog betonskog gvožđa svih profila po narudžbi (kompjuterizovana linija za sečenje i savijanje armature) , transportom i  prodajom ostalog građevinskog materijala.

  • Preduzeće je osnovano 1990. godine.
  • Ukupan broj radnika: 160.
  • Broj radnika sa VSS: 10.
  • Broj diplomiranih građevinskih inženjera: 8 (4 lične licence).
  • Broj radnika sa VŠS: 6.
  • Ukupna vrednost osnovnih sredstava po popisu od 31.12.2008.god. 265.253.376,60 dinara.

G.P."BEST IZGRADNJA" D.O.O. se sertifikovala u politici kontrole kvaliteta po standardu JUS ISO 9001:2000. Licenca za izvođenje: građevinskih radova na objektima visokogradnje; završno-zanatskih radova; zemljanih radova; građevinskih radova na objektima za proizvodnju, preradu i skladištenje nafte i gasa; građevinskih radova na dalekovodima i trafostanicama napona 110 i više kV; građevinskih radova na objektima visokogradnje koji se grade na teritoriji dve ili više opština. Licenca za izradu: projekata konstrukcija za objekte visokogradnje; projekata organizacije i tehnologije građenja.

G.P."BEST IZGRADNJA" D.O.O. je preduzeće koje je na tržištu područja Vojvodine prisutno od 1990 godine i u svojoj arhivi poseduje REFERENCE ključnih privrednih subjekata iz našeg okruženja, kao što su: Elektroprivreda Srbije; Naftna industrija Srbije - Rafinerija nafte Novi Sad; Naftna industrija Srbije - Naftagas promet Novi Sad; Lafarge - Beočinska fabrika cementa; Ministarstvo finansija - Poreska uprava; Ministarstvo finansija - Uprava carina; Zavod za izgradnju grada Novog Sada; JKP Tržnica, itd..

Potencijali firme se baziraju na ulaganju sredstava u mehanizaciju, proizvodnu liniju, vrhunski kvalitet proizvoda kao i na profesionalan odnos prema kupcima i korisnicima naših usluga.

Ime firme: Best izgradnja d.o.o.
Adresa: Trg Republike 10/III, Novi Sad
Radno vreme:
no image
Ime firme: Best izgradnja d.o.o.
Telefon: 021494195
Mobilni
E-mail: milan.zeljkovic@best-izgradnja.co.rs
WWW: www.best-izgradnja.co.rs