Trudbenik-FPA


Trudbenik-FPA

"Trudbenik-FPA" Doboj, proizvođač je pneumatskog alata (brusilice,bušilice,uvrtački, građevinski čekići,obijači korozije,centrifugalne pumpe isl.)

TRUDBENIK

TRUDBENIK Doboj svoj proizvodni program zasniva na vazduhu kao energetskom mediju a realizuje ga kroz proizvodnju:


- kompresora, u fabrici kompresora - www.trudbenik.com
- kompresorske opreme, fabrici kompresorske opreme - www.trudbenik-fko.com
- pneumatskog alata (FPA)


Proizvodnja se realizuje u specijlizovanim fabrikama, sve fabrike su nezavisne tehnološke cijeline i nalaze se na posebnim lokacijama.
Od osnivanja 1949 godine pa do danas Trudbenik se zadržao u svom proizvodnom i razvojnom programu vezanom za komprimirani vazduh.

STATUS

Trudbenik A.D. Doboj je Fabriku pneumatskog alata - 2003 godine preregistrovao u D.O.O. i u tom pravnom statusu i danas posluje kao Trudbenik FPA D.O.O. Doboj. Fabrika pneumatskih alata Društvo sa ograničeno odgovornošću.

KVALITET

Preduzeće posjeduje sertifikat Sistema menadžmenta kvalitetom kojim se potvrđuje da je sistem "Trudbenik" A.D. u Doboju, BiH priznat od strane Lloyd's Register-a, ISO 9001 : 2000 za konstruisanje i proizvodnju kompresora i pneumatskih alata.

 

LOKACIJA FPA

Povoljan geografski položaj i dobra saobraćajna infrastruktura Doboja (putna, a naročito željeznička mreža koja je bila druga raskrsnica po veličini u bivšoj Jugoslaviji) omogućavaju brzu komunikaciju sa svim područjima bivše Jugoslavije, zapadne i istočne Evrope.

"Trudbenik" FPA D.O.O. Doboj lociran je na periferiji Doboja u naselju "Bare" 3km od centra grada, pored magistralnog puta Brod - Doboj - Sarajevo. Iz pravca Broda i Šamca na ulazu u Doboj, lijevo u ulici Krnjinskih Srpskih Brigada b.b.

Ime firme: Trudbenik-FPA
Adresa: Krnjinske srp. brigade bb, Doboj
Radno vreme:
no image
Ime firme: Trudbenik-FPA
Telefon: 053241159
Mobilni 065684693
E-mail: misic@trudbenik-fpa.com
WWW: www.trudbenik-fpa.com