SZR"KATANA"


SZR"KATANA"

Naša firma se bavi proizvodnjom i prodajom elektro-protočnih kotlova vrlo malih dimenzija sa velikim procentom iskorišćenja električne energije za grejanje.

PatentiNaša firma je osnovana 1996. godine u Kragujevcu. Iste godine smo otpočeli proizvodnju kotlova serije OGANJ, koji su ubrzo svojim kvalitetom, ekonomičnošću, kao i malim dimenzijama postali prepoznatljivi široj javnosti. Prvi kotlovi koji su radili na ovom principu korišćeni su na brodovima i podmornicama Ruske Vojne Flote (RVF). Stvaralački duh je učinio da sada u našem proizvodnom centru posedujemo 19 patenata u oblasti termo-tehnike, od kojih su za sada tri u serijskoj proizvodnji. Kotlovi serije OGANJ se mogu priključiti na električnu mrežu na 63 različita načina i višestruko po kvalitetu prevazilaze ruske i ostale uređaje koji rade na ovom principu.

Ovi perspektivni proizvodi zbog svoje ubedljive ekonomičnosti koja prelazi u idealnu vrlo brzo ce potisnuti sve ostale načine grejanja.

Kao još jedna od mnogobrojnih potvrda da je reč o izuzetno kvalitetnom proizvodu je i činjenica da se na tržištu u proteklih 12 godina pojavilo više od 20 kopija koje nisu ni približnih karakteristika.

Odlike ovih neprevaziđenih kotlova su:

  • maksimalno iskorišćenje električne energije;
  • izuzetno male dimenzije;
  • pristupačna cene;
  • ekološki čist;
  • bez mogućnosti kvara;
  • nečujan pri radu.

Ime firme: SZR"KATANA"
Adresa: Božane Prpić 2, Kragujevac
Radno vreme:
no image
Ime firme: SZR"KATANA"
Telefon: 034302002
Mobilni 0642215253
E-mail: info@oganj.rs
WWW: www.oganj.rs