Rototehnika doo - Beograd


Rototehnika doo - Beograd

Proizvodnja elektro motornih reduktora i motornih pogona za sve vrste rotirajućih ventila

Rototehnika doo  je proizvodno privredno društvo osnovano 2009 godine u Beogradu.Nastali smo spajanjem proizvodnih firmi i inženjering kuća sa iskustvom preko 30 godina, na polju proizvodnje mikro mehanike, mikro elektronike i regulacije potrošnje i merenja toplotne energije.

Naša osnovna delatnost danas je proizvodnja elektromotornih reduktora kojima se vrši upravljanje mešnim, loptastim i drugim rotirajućim ventilima od 1/2 do 4''. Iskustvo i znanje  tehničkog tima firme stečeno  u prethodnim periodima, kao i stalno usavršavenje praćenjem novih i modernih trendova na polju energetske efikasnosti, dovelo nas je za vrlo kratko vreme na poziciju jedne od vodećih firmi u našoj oblasti na nacionalnom nivou.

Pored navedenog, Rototehnika se bavi kako  usavršavanjem postojećih, tako i stalnim osvajanjem novih proizvoda iz oblasti energetske efikasnosti, izradom projekata i tehničkim inovacijama za svoje ili potrebe kompanija sa kojima sarađujemo.

Otvoreni smo i zainteresovani za svaku vrstu saradnje, za nove ideje i naravno voljni da odgovorimo na sva vaša tehnička pitanja ili sugestije...

Ime firme: Rototehnika doo - Beograd
Adresa: Kej Oslobodjenja 1, Beograd - Zemun
Radno vreme:
no image
Ime firme: Rototehnika doo - Beograd
Telefon: 0112195133;022352240
Mobilni 0641156574
E-mail: info@rototehnika.com
WWW: www.rototehnika.com