ELGRA VISION d.o.o.


ELGRA VISION d.o.o.

Inzenjering, projektovanje i konsalting elektro energetike i sistema svetlosnog obelezavanja aerodroma i helidroma.

Firma ELGRA VISION d.o.o. osnovana je 15. avgusta 2006. godine kao logičan nastavak rada niza eksperata iz društvenih preduzeća kao što su Minel, Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd, Elektroprivreda Srbije itd... Firma je društvo sa ograničenom odgovornošću i bazirana je na 100 procenata privatnom kapitalu domaćeg porekla.

ELGRA VISION d.o.o. bavi se inženjering poslovima i to projektovanjem, konsaltingom, isporukom opreme i izvođenjem poslova iz oblasti elektro energetike i vazduhoplovne tehnike. Okupljamo i koristimo brojne resurse kako specijalizovanih firmi tako i renomiranih stručnjaka.

Zbog velikog broja saradnika-tehničkih eksperata u mogućnosti smo da se prilagodimo svim poslovima kako po ceni tako i po obimu.

Sa nama dobijate bogatu ponudu najsavremenijih proizvoda, rešenja i usluga, kao i trajnu orijentisanost ka budućnosti sa akcentom na pouzdanost kompletnih sistema, sigurnosti i zaštiti životne sredine.

Osim prodajom novih uređaja i sistema, bavimo se i remontom i modernizacijom već postojećih. Naš spektar usluga uključuje i podršku kupcima i krajnjim korisnicima – od finansiranja, preko pripreme projekata po sistemu "ključ u ruke", do post-prodajnih usluga.

Sva rešenja krojimo po meri kupca, sledeći svetske standarde kvaliteta i nastojeći da uvek idemo i korak ispred vremena. Strpljenje, istrajnost i puno prolivenog znoja čine ključnu kombinaciju za uspeh.

U našoj referenc listi stoje veoma ozbiljni projekti sa Investitorima kao što su Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd, Aerodrom Banja Luka, Aerodrom "Konstantin Veliki" Niš, JAT Tehnika, Hotel "Splendid" u Crnoj Gori, Fabrika Stakla Paraćin i mnogi drugi...

Redovno proveravamo da li su naši klijenti zadovoljni, kako bismo stalno poboljšavali svoje usluge jer trajanje je važno, ne bljesak.

Ukratko, Vi postavljate želje – mi činimo stvari mogućim!!!

ELGRA VISION D.O.O.
Srete Zorkića 16
11277 Ugrinovci
PAK: 201542
Beograd-Zemun
Srbija

Telefoni:
+381 11 442 99 31
+381 11 612 81 81
+381 11 612 81 48
WEB: www.elgra.rs

Ime firme: ELGRA VISION d.o.o.
Adresa: Srete Zorkića 16, 11277 Ugrinovci PAK: 201542
Radno vreme:
no image
Ime firme: ELGRA VISION d.o.o.
Telefon: +381114429931
Mobilni 063201988
E-mail: elgravision@gmail.com
WWW: www.elgra.rs