FUTURA


FUTURA

Izrada kapija, ograda, terasa, gelendera,zastitnih resetki,konzola,okova za metalna i drvena vrata,stolova,stolica, kreveta,lustera, pribora za kamin kao i sve galanterije vezane za kovano gvozdje i usluge kovanja i numerickog plazma secenja...

KGB posluje u sastavu preduzeća Futura, Svetogorska 5, 11000 Beograd.

U našoj fabrici u Borči, Kikindska 49a, u 2000m2 nalazi se proizvodni pogon za kovano gvožđe.

Naš mašinski park obuhvata sve mašine koje se u ovoj proizvodnji koriste, uključujući numeričke mašine za sečenje delova prema zadatom crtežu, numeričku graversku radionicu, strugarsko-frezačku radionicu, kovačnicu, peskirnicu i ostalo.

Mnogo naših kolega snabdeva se elementima kod nas, zbog vrhunske izrade, popularne cene i najbolje moguće površinske zaštite.

Zahvaljujući našoj opremljenosti, spremni smo za svaki izazov u poslu, unosimo puno inovacija i kreativnosti, i trudimo se da uvek budemo drugačiji.

Najveću pažnju posvećujemo izboru pravih materijala za naš posao. Sve proizvode peskiramo, farbamo (isključivo uljanim bojama), patiniramo i voskiramo.

Naš nameštaj od kovanog gvožđa je izuzetnog kvaliteta i vrhunskog dizajna. Uostalom, dođite, pogledajte i uverite se i sami. Postanite još jedna naša zadovoljna mušterija.

Ime firme: FUTURA
Adresa: Svetogorska 5, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: FUTURA
Telefon: 0113327746
Mobilni 063336333
E-mail: kgb@eunet.rs
WWW: www.kgb.rs