Ent-Eks MONT


Ent-Eks MONT

Kvalitetna izrada i montaza proizvoda kao sto su venecijaneri, trakaste zavese, roletne, komarnici, tende, rolo vrata, rolo mreze, harmonika vrata, zimske baste, segmentna vrata…

Kvalitetna izrada i montaza proizvoda kao sto su venecijaneri, trakaste zavese, roletne, komarnici, tende, rolo vrata, rolo mreze, harmonika vrata, zimske baste, segmentna vrata…

Ent-eks Mont je kompanija iz Beograda i bavi se proizvodnjom i ugradnjom sistema i opreme za zastitu od sunca, kise, spoljnih pogleda i provalnika.

Naši proizvodi se koriste u skoro svim tipovima objekata: porodičnim kućama, poslovnim objektima, garažama, lokalima, halama, kućama u nizu, višespratnicama, institucijama, komercijalnim zdanjima...

Naša kompanija je mlada i perspektivna, osnovana je
2008 godine. Skoncentrisani smo na kvalitet, kako proizvodnje tako i usluge. Spisak klijenata sa kojima sarađujemo širi se svakodnevno. Naš kvalitet i poslovnost potvrđuje opremljenost mnogih reprezentativnih stambenih i poslovnih objekata od kojih se samo neki nalaze u našoj referentnoj listi.

Prateći razvoj novih tehnologija u ovoj oblasti u prilici smo da svim našim klijentima ponudimo najadekvatnije rešenje za širok spektar uslova i realizacije.

Proizvodi kompanije Ent-eks Mont se ističu kvalitetom. U zavisnosti od želja klijenta i realnih mogućnosti realizacije projekta, vreme potrebno za instalaciju naših proizvoda varira u skladu sa tim. Enteks Mont je skoncentrisan na želje klijenta i naravno da iste i ostvari kvalitetno i u kratkom vremenskom roku. Svi proizvodi koje imamo u ponudi izrađuju se isključivo prema potrebi kupca (dimenzija,vrsta materijala,boja)

Materijali koje koristimo u različitim fazama proizvodnje i instalacije proizvoda, u potpunosti zadovoljavaju evropske i svetske ekološke norme.
Od vas zavisi koju vrstu materijala i koju boju želite da izaberete, nakon toga sve što treba da učinite jeste da kontaktirate Ent-eks Mont.

Naš zadatak je da, uz naše proizvode, vaše okruženje zadovoljava visoke standarde koje postavljaju današnji uslovi života.
Naš zadatak je da rastemo uz Vas, da naši proizvodi, ne samo da zadrže kvalitet, već i da ga uvećaju.

Ime firme: Ent-Eks MONT
Adresa: Goricka 44, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: Ent-Eks MONT
Telefon:
Mobilni 0644818300
E-mail: entekamont@yahoo.com
WWW: www.enteksmont.rs