"KUMONT" d.o.o.


"KUMONT" d.o.o.

"KUMONT" d.o.o. je firma koja se bavi proizvodnjom PVC i ALU stolarije, kao i aluminijumskih roletni i komarnika, kako za potrebe fizičkih lica tako i za potrebe pravnih lica (a u skladu sa konkretnim zahtevima i dimenzijama za konkretan objekat)..

"KUMONT" d.o.o. je firma koja se bavi proizvodnjom PVC i ALU stolarije, kao i aluminijumskih roletni i komarnika, kako za potrebe fizičkih lica  tako i za potrebe pravnih lica (a u skladu sa konkretnim zahtevima i dimenzijama za konkretan objekat). Stolarija je izrađena od petokomornih nemačkih VEKA swingline profila, SIGENIA AUBI okova i termopan stakla (4+16+4). Dajemo apsolutnu garanciju na ceo proizvod na rok od 10 (deset) godina.
PVC stolarija pruža Vam bolje uslove života u Vašem stambenom prostoru, obezbeđujući Vam neuporedivo bolju termo i zvučnu izolaciju, te smanjujući Vaše troškove grejanja čuva Vaš novčanik. Kada gradite ili renovirate morate da donosite mnoge odluke; sasvim racionalne odluke koje će karakterisati Vaš dom dugo, dugo vremena, takođe i odluke koje se tiču ukusa. To može da pričinjava puno zadovoljstva jer je u našoj prirodi da budemo kreativni i da uvek isprobavamo nešto novo. Sa prozorskim sistemima VEKA slatka muka izbora postaje svakako čisto uživanje jer obimni program poseduje odgovarajuće rešenje za svaku vrstu arhitekture – od tradicionalnog do modernog stila, od rustičnog do elegantnog...

PVC STOLARIJA VEKA ZA PROZORE DUGOG VEKA!!!

Ime firme: "KUMONT" d.o.o.
Adresa: Kosmajska 60a, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: "KUMONT" d.o.o.
Telefon: 0112393347,0112606643
Mobilni 063583510,0641515763
E-mail: kumont.pvcstolarija@gmail.com
WWW: www.kumont.com