Javor


Javor

Javor bavi se proizvodnjom,prodajom i ugradnjom behaton ploča livenih i presovanih.U ponudi imamo preko 40 modela ploča svih dimenzija i boja,ploče su otporne na pritisak,mraz i habanje.Namenjene su za popločavanje dvorišta,staza,trg


S.Z.T.R. Javor - Ribare

... otpočela je sa radom 1996. god. Firma SZTR JAVOR bavi se proizvodnjom, prodajom i ugradnjom betonskih ploča (livene, presovane), kao i proizvodnjom i prodajom rezane građe. Jedna je od najvećih u pomoravskom okrugu. Pored toga u svom asortimanu nudi i proizvodnju betonske galanterije po švajcarskoj tehnologiji. Vlasnik S.Z.T.R. Javor, gospodin Mitrović Zoran je radio 6 godina u Švajcarskoj firmi "WALO" koja se bavi proizvodnjom industrijskih podova i to iskustvo preneo kod nas.

Javor vam nudi i industrijske presovane kocke za popločavanje fabričkih dvorišta i parkinga debljine 6 i 7 cm. Proizvodimo i livene ploče debljine 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 7 i 7.5 cm za uređivanje dvorišta, trgova, bazena, staza, parkinga... Uz veliki izbor kocki svih dimenzija i oblika nudimo Vam i ugradnju po najpovoljnijim cenama.

Naš kvalitet je nadaleko poznat, čije poverenje nam ukazuju mnogi klijenti.
Posedujemo atest za sve naše proizvode koje vrši Republički Institut u Beogradu.

Od najfinijih ploča, glatkih, ukrasnih od sada Vam nudimo i betonske česme za Vaša dvorišta, kao i veliki izbor ivičnjaka i kanalića svih dimentija.

Odlučili smo se da Vam u skladu sa svetskim trendovima rasta i razvoja Internet tehnologija i ovim putem približimo u poslovnoj komunikaciji, i predstavimo na jednostavan i pregledan način naše proizvode. Ovde možete saznati više o nama, pratiti razvoj naših proizvoda, informisati se o našim novim proizvodima, ili brzo i jednostavno postaviti pitanje o željenom proizvodu putem elektronske pošte ili formulara.

Naše osoblje poslaće Vam odgovor u najkraćem roku ili Vas kontaktirati telefonom. Nadamo se da ćete u ovom virtualnom obilasku naše web stranice zadovoljiti svoju znatiželju i pronaći potrebne informacije, kao i dobiti potpuniju sliku o širokom spektru naših proizvoda.

Posetite nas i uverite se u naš kvalitet.

Ime firme: Javor
Adresa: ul.karađorđa Petrovića bb, Jagodina,Ribare
Radno vreme:
no image
Ime firme: Javor
Telefon: 035274769
Mobilni 063601516
E-mail: javorsztr@gmail.com
WWW: www.javorsztr.com