Enterijer szr


Enterijer szr

Projektovanje i izrada spiralnog stepenista i svih ostalih tipova stepenica, kao i drvene spoljne i unutrasnje stolarije i namestaja.

“ENTERIJER” se bavi proizvodnjom kompletnog programa drvne galanterije, fasadne i unutrasnje stolarije, stepenista svih oblika i namena, komadnog namestaja, kuhinja, i ekskluzivnog mozaik parketa.

 

Raspolazemo sa velikim lagerom kvalitetne gradje, koju pazljivo selektujemo, susimo u sopstvenim susarama, te daljim procesom proizvodnje finalno obradjujemo.

Nasi proizvodi izradjuju se najnovijim tehnologijama, ali se ne retko koristi i rucna obrada, te ostajemo dosledni svojoj tradiciji i filozofiji stvaranja prepoznatljivih proizvoda koji zadovoljavaju sofisticiran ukus nasih kupaca.

Svaka faza proizvodnje pod strogom je kontrolom kvaliteta sto garantuje ispravnost i trajnost. U fazi projektovanja punu paznju posvecujemo estetici, ali i svim tehnickim detaljima te stvaramo proizvod iza koga cemo ponosno stajati. Postovanjem rokova, iskazujemo postovanje prema kupcima, jer nasi zadovoljni kupci – najbolja su reklama.

Asortiman proizvoda je sirok, a samo Vasa i nasa masta granica su moguceg i izvodljivog, jer nas tim strucnih i iskusnih ljudi, sve zamisli lako pretace u stvarnost.

 

“Enterijer” standardno posluje sa dvadesetak zaposlenih radnika, na oko 1.200m2 i ima proizvodnu tradiciju dugu preko cetrdeset godina te u regionu predstavlja sinonim kvaliteta.

Ime firme: Enterijer szr
Adresa: Karadjordjeva 61, Sremska Kamenica
Radno vreme:
no image
Ime firme: Enterijer szr
Telefon: 021462841
Mobilni
E-mail: enterijersrk@sezampro.rs
WWW: www.enterijerno1.com