ProEliteCard doo


ProEliteCard doo

Firma ProEliteCard se bavi uslužnom izradom svih tipova identifikacionih (ID) kartica, koje se mogu naći na tržištu. Ovde spadaju obične PVC CR-80 kartice, RFID, MIFARE, magnetne, kartice sa kontaktnim čipom, kombinovane. &Scaron

Firma ProEliteCard se bavi uslužnom izradom svih tipova identifikacionih (ID) kartica, koje se mogu naći na tržištu. Ovde spadaju obične PVC CR-80 kartice, RFID, MIFARE, magnetne, kartice sa kontaktnim čipom, kombinovane. Štampu vršimo na printerima najnovije generacije, koji rade po principu retransfer tehnologije. Na ovaj način se dobijaju kartice sa superiornim kvalitetom otiska, kartice koje su dugotrajnije, otpornije i sa visokim sjajem.
Takođe, u našoj ponudi imamo i predštampane kartice (sa identičnim
grafičkim izgledom), koje se po potrebi personalizuju.
Pored kartica, bavimo se i prodajom dodatne ID opreme. U ovu kategoriju spadaju plastični držači kartica (holderi), štipaljke za holdere, trakice, jojo držači.
Naša firma se bavi i prodajom FARGO štampača. Fargo je vodeći proizvođač kartičnih printera na tržištu. U svojoj ponudi ima više tipova printera, koji rade na osnovu različitih tehnologija štampe. Dakle, FARGO poseduje modele, koji vrše štampu direktno na karticu (Direct To Card), ali i one zasnovane na retransfer
tehnologiji (HDP). U najprodavanije modele spadaju: Persona C30, DTC 550 i HDP5000.
Do sada smo imali prilike da sarađujemo sa vodećim firmama koje se bave postavljanjem sistema za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena, kao i sa onima koje rade u oblasti obezbeđivanja imovine i ljudi. Takođe, imali smo prilike da izrađujemo kartice za banke, osiguranja, velike i male kompanije različitih delatnosti.

Ime firme: ProEliteCard doo
Adresa: Ustanička 189, I/12A, Beograd
Radno vreme:
no image
Ime firme: ProEliteCard doo
Telefon: 0113837979
Mobilni 069778855
E-mail: office@proelitecard.rs
WWW: www.proelitecard.rs