Luna d.o.o


Luna d.o.o

Dve decenije uspešnog poslovanja učinili su da modna kuća „LUNA“ postane lider na tržištu Srbije, ali i prepoznatljiva robna marka na tržištima Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedo

Blumen group je agencija specijalizovana za razvoj i implementaciju strateškog komuniciranja i strateškog planiranja u svim oblastima života i rada. 
Ovakvo opredeljenje rezultat je prethodnog dugogodišnjeg iskustva i stalnog usavršavanja iz oblasti upravljanja proizvodnim procesima, tržišnim pozicioniranjem, marketinškim komunikacijama i naročito – komunikacijskim menadžmentom.
Od 2001. godine do danas, u godinama značajne ekspanzije marketinških i usluga odnosa s javnošću u Srbiji, strpljivo smo gradili i uspešno izgradili imidž pouzdanog, profesionalnog i odgovornog partnera, posvećenog ostvarivanju ciljeva  i napretku svojih klijenata i svog okruženja.
Inovativnost i kreativnost imperativ su našeg poslovanja, a život «otvorenog uma» i generisanje promena u nama i oko nas - imperativ su našeg postojanja.

Ime firme: Luna d.o.o
Adresa: Ljubljanska bb, Požarevac
Radno vreme:
no image
Ime firme: Luna d.o.o
Telefon: 012220363
Mobilni
E-mail: office@fashion-luna.com
WWW: www.fashion-luna.com